[]

imdat yarın tez jürim var!

tezim tamam, sunumum da hazır ama konuşma kısmına hazırlanmak için geç kaldım. bi saat önce kendi kendime bir sunayım dedim, çok uzadı ve arada saçma uzunlukta (yazıyormuşum gibi) cümleler kurdum. konuşmayı yazıya dökerek çalışma vaktim yok, savunma 14.00'te.

düzgün sunabilmem için önerileriniz var mı?


 
Bu saatten sonra çalışmak gereksiz stres ve karıştırmaya neden olur bence. Erken uyu sabah erken kalk sunuma kadar biraz prova yaparsın.


  • empedokles  (02.06.17 01:54:35) 
Geç değil, daha çok var yarın 14:00'e. Sabah rahat çalışıyorsan, sabah kalkabilirsin. Gece rahatsan gece çalışabilirsin.
Bir de şu entry'mi takdim ederim.
eksisozluk.com
  • aychovsky  (02.06.17 02:00:29) 
Biraz konusma izleyin, profesyonel olanları mesela M serdar kuzuloglu olabilir dıksıyonunuzu duzeltıp gereksız kelimeleri çıkartın aradan. Dogru yol ancak budur.


  • herseysoyledigimgibioldu  (02.06.17 02:15:43) 
O konuyu ve tezi senden daha iyi bilen yok. Muhtemelen uzun sure uzerinde calistin. Metin hazirlamak seni daha fazla strese sokacaktir. Kaldi ki juride sunum sirasinda araya girerler surekli, metne bagli kalirsan dagilirsin. Kendine guven, savunma sirasinda nefes almayi unutma (geyik degil, ben unutup nefes nefese kalmistim). Yaparsin, basaracaksin. En az bir uyuz hoca olacak. Eger kisilik olarak uyuzsa takma, kisilik olarak uyuz degil ve savunma sirasinda uyuzluk yapiyorsa kotu adam gorevini edinmistir kisisel algilayip moralini dusurme :) Savunmadan cikinca buraya guzel haberlerini yaz. Her sey harika olacak.


  • evrim halkasi  (02.06.17 02:16:43) 
Şunu bırakayım size iyi şans dileklerimle birlikte:
imgs.xkcd.com

  • norek  (02.06.17 02:26:54) 
tüm cevaplar için çok teşekkür ederim, savunmayı atlattım ve tezim kabul edildi! :)

ilk 10 saniyeden sonra bütün heyecanım uçtu ve çok keyifli geçirdim süreci, evde çalıştığımdan da iyi anlattım ilginç bir şekilde.
  • gmzo  (02.06.17 21:02:58) 
O resmi neden koydum ben oraya biliyo musun ))
Totem o. İki arkadaşımı daha tezlettim ben onunla.

  • norek  (02.06.17 22:51:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.