[]

Fenerbahçeli olmak

Ya bisürü derdim var da bunu yazasım geldi. Şöyle bi çocukluğumdan itibaren bakıyorum da ulan hiç gün yüzü görememişiz bir fenerbahceli olarak ya. Resmen gizli beşiktaşmış takım. Yillarca avrupada başarılı olsun diye ümitle bekledik. Lanet olsun ki takım ne zaman iyi top oynasa aziz denen yavşak ağzına sıçtı takımın. Siyasi parti olsa ben artık öteki partiyi seviyom der kestirip atarsın. Ama futbol öyle mi? Takim değiştirilmez.Ben fenerbahçeliyim, yapcak bişey yok. Zamanında bilmiyosun ki seçtiğin bu şey sacma sapan bir insanın egosuyla pis ilişkileriyle rezil olucak.
Şimdi gene aykut kocaman geliyormuş, bilmem neymiş... Neyse ya ne düzgün ki amk memleketinde, dimi?



 
evet


  • cekilmis gayfe  (02.06.17 01:47:18) 
@cekilmis gayfe

Teşekkür ederim
  • klar  (02.06.17 01:49:10) 
bu düşüncelerde yalnız değilsin. ama screenshot alıp işte acınacak fb'liler diye başlık açıp eki eki diye gülecek tinerciler hazırda bekliyor.


  • ampirikukumil  (02.06.17 01:53:26) 
büyük takımız, toparlanırız elbet. o zaman ortalığın amına koruz yalnız


  • prens zuko  (02.06.17 02:01:51) 
@ampirikukumil isteyen istediği gibi dalgasını geçsin ya. Memleketin hali ~ fenerin hali


  • klar  (02.06.17 02:02:46) 
@prens zuko herşey olabilir tabi. Yalnız takım büyük başındaki bela da büyük. Kendine bağladı adam takımı. Adam tokatliyor gene yaparım diyor hala geziyor istediği gibi igreniyorum ya


  • klar  (02.06.17 02:05:14) 
Daha geçen Euroleague şampiyonu olduk ya. Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi nasıl bir tutuyorsun? Fenerbahçe'nin futbolu olmasa basketbolu var, basketbolu olmasa voleybolu var. Fenerbahçe Türkiye'nin bir değeridir. Ben de bir ara Beşiktaş'a sempati duyuyordum ama takım değiştirecek kadar fazla değildi bu sempati.


  • dissendium  (02.06.17 02:07:34 ~ 02:08:03) 
@dissendium töbe canım, beşiktaşa sempati duyduğum falan yok. Hicbiyere bi sempati yok. Değiştiresim de yok zaten. Dert yanıyorum öylesine. Ama aykutu severim. Zaten istifa etmeseydi şimdi en az 1 uefa kupası kadiköyde olurdu...


  • klar  (02.06.17 02:12:26) 
İstanbul takımı taraftarlığı Türk halkının çocukluk hastalığıdır. Yakayı kurtarmak için hiç de geç değil.
Şunu şuraya bırakıyorum:
i.hizliresim.com

Not: Ben de Gençlerbirliği taraftarıyım.
  • norek  (02.06.17 02:30:53) 
Seversiniz sevmezsiniz akp nin bakanına siyaset yapın, her gün şehit geliyor, spora burnunuzu sokmayın deme cüretini bu ülkede gösterebilecek tek klüptür.

www.youtube.com

Ya da Tayyipin akrabası Gümüşdağ'a canlı yayında ihaleye fesat karıştırdınız, yaptığınız ihale şaibeli diyecek yürek kimde var.
  • speedy  (02.06.17 02:38:21) 
Sorma. Aykut geliyor. Kanser loading. Türkiye Kupası alıp dururuz artık. Lig yine ümitli değil. Zaten onun oynattığı korkak futbol, seyirciyi ateşleyecek bir şey değil. Ersun Yanal dönemi lig futbolu ya da saha önemlisi Zico dönemi şampiyonlar ligi futbolu gibi bir şey lazım ki tekrar coşalım.

Gerçi bunlar olmasa, Aykut yerine başka bir teknik direktör gelse, Fenerbahçe'nin de başına Ali Koç geçse nasıl gaza geliriz belli değil. Çocuğumu keserim :p
  • nawar  (02.06.17 02:50:27) 
takımınızdan vazgeçmeyin,
tam aksine stadlara salonlara gidip başkanınızı protesto edin.

bu "yıkılmayan son kale atatürkçü fenerbahçe" geyiklerinden filan da olabildiğince uzak durun naçizane tavsiyem,
yok akpyi kulübe sokmamış da, yok gümüşdağ'a ihaleye fesat karıştırdınız demiş de...

aziz kendi küçük akpsini kurdu zaten fenerbahçe'de, onunla mücadele edin, mücadele edenlerin yanında saf tutun.
  • luchetti  (02.06.17 03:23:46) 
bi de bazi gerzeklerimiz var ama ikinci oluyoruz diye kendilerini avutuyorlar.
ben susayim rakamlar konussun:
aziz yildirim ile 20 senede 5 kere sampiyon olduk.
2007 yilindan beri sampiyonlar ligi grup maci oynamadik.
10 senede bir sampiyon oluyo diye dassak gectigimiz bjknin son 10 senede 3 sampiyonlugu var, fenerbahcenin ise 2.
  • baldur2  (02.06.17 04:24:33) 
Aziz okuyorsan sana sesleniyorum. Euroleague'i aldin. Zirvede birak. Yeter senden ve egondan cektigimiz. Tadinda birak, hazir Euroleague'i aldin bak, Turkiye'ye gelen gelmis gecmis en buyuk iki kupadan biri ama yeter, biktik senden, baydin artik bizi, istemiyoruz lan seni. siktir git artik amk.

oh be
  • duyurumvar  (02.06.17 09:22:37 ~ 09:25:25) 
güzel günler göreceğiz, dert etmeyin.


  • Apocalypse  (02.06.17 10:49:34) 
bir galatasaraylı olarak çok üzüldüm durumunuza :(


  • dafuq  (02.06.17 10:57:14) 
cidden galatasaraydan bile kötü durum :(


  • klar  (02.06.17 12:01:11) 
Ben bunca yıllık Fenerbahçeliyim, daha Galatasaray maçları dışında hiçbir maça "Rahat kazanırız" gözüyle bakamadım. Bazen bakayım lan ne olacak diyorum, sonra Akhisar Belediyespor gelip 3 tane kitleyiveriyor hemen sus pus oluyorum. En rahat maç izlediğim dönem Ali Şen'in başkan Brezilyalı Parreira'nın hoca olduğu dönemle Ersun Yanal'ın teknik direktörlük yaptığı dönemdi, onun dışında hep bir ikirciklik hali hep bir tedirginlik. 103 golle şampiyon olduğumuz dönemi bile hayal meyal hatırlarım, o zaman bile 5 gol atıp 4 tane yiyorduk amk kanser ediyorlardı insanı.


  • angelus  (02.06.17 12:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.