[]

Sözlü olan bir kıza açılmak

Liseden beri aynı erkekle dönem dönem ayrılmalı ve barışmalı ilişkisi olan ve sonunda bu erkekle sözlenen 25 yaşında bir kıza; açılıp hislerini belli etmek aptallık mıdır? Çok kötü durumdayım, söyleyemezsem içimde kalıcak. Erkekliğe sığar mı bu, racona ters mi?
Not: Şahsıma sövmek serbesttir.



 
racona ters. kızın kafasını bulandırma bari. onu geç çocuğa yazık kendini onun yerine koy.


  • fyodor fyodorovic  (02.06.17 01:23:01) 
evet ters, bencilce ve ahlaksızca.


  • neseranni  (02.06.17 01:24:19) 
kalsın olum içinde ölmezsin ya :D
bu anlattığın durum sadece bela getirir insana, başka da hiçbir şey getirmez. gece 2'den sonra çalan telefon gibi amk tüylerim ürperdi.
başkasıyla olmaya söz veren kızın suratına bakmam ben bırak açılmayı. salla gitsin.
eline hiçbir şey geçirmez, sadece insanları sıkıntıya sokarsın. bırak cool'luğun kalsın sende.

edit: ya bak aklıma geldi: kıza git, ellerini bileklerinden tut, kızı bi yere sertçe yasla. kulağına eğil, hırıltılı bi sesle de ki "önce benle evleneceksin."
nasıl? creepy demi. hah bu yaptığının hiçbir farkı yok bundan.
  • norek  (02.06.17 01:24:46 ~ 01:28:44) 
bazı şeyler ebediyen içinde kalmalı. bu da onlardan biri.


  • cekilmis gayfe  (02.06.17 01:25:58) 
Bu işler o şekilde olmaz. Kızla bir şekilde diyaloğa girersin. Muhabbet ettikçe hafiften belli edersin. Kız durumu anlayınca zaten reddeder. Kızın aradığı biriysen kız konuşmayı sürdürebilir. Açık açık söylemeden ima ederek yapmak daha edepli olur. Açık açık söylersen kız hem reddeder hem de yaptığın duyulursa daha çok dikkat çeker. Aşkın insanı böyle durumlara ittiğini bildiğim için sövmedim. Sadece rezil olmanı engellemeye çalışıyorum.


  • dissendium  (02.06.17 01:26:04) 
Manyak misin icine attigin seyler adami hasta eder. Atma sakin. Kiza feci sekilde körkütük aşıksan, içinde bulunduğun durum çok acı veriyorsa anlat. Yok "tatlı kız ya hoşlanıyom :))" seviyesindeyse bulaşma hiç.


  • duru arsnova  (02.06.17 01:27:54) 
"liseden beri aynı erkekle"

böyle bir durum olmasa git söyle derdim. ama bu durumda en az yedi-sekiz senedir tanışıklığı olan iki kişinin muhabbetine meze olursun. seni gider ona anlatır. beraber dalga geçerler veya eleman manyak biriyse sana bulaşabilir. burada seni gazlayanlara sakın kapılma.
  • tabudeviren  (02.06.17 01:32:35) 
Boşver gitsin. oluru zaten yok gibi görünüyor da kendini hiç bulaştırma o muhabbete.


  • doxanikee  (02.06.17 02:04:56) 
İyide buna neden sen karar veriyorsun ki, zaten oluru yok gibi bir durum açıl kız karar versin.

olursa da emin ol seni çok sevdiğinden değil o çocuğu o kadar da çok sevmediğinden olmuş olacak, hem çocuğu hem kızı hem de kendini kurtarmış olacaksın, bu ramazanda 3x sevap point. çok az bulunur demedi deme, açıl gitsin.

bırak kız karar versin.
  • mete kudur  (02.06.17 02:09:03) 
Git konuş bence. Daha evli değil. Aslen deneme süreci gibi bir şey bu birlikteliklerinde. Her sözlü ya da nişanlı evlenmek zorunda değil. Belki seninle daha mutlu olacak? Bence asıl başkası ile daha mutlu olacak birini "ilk ben gördüm/teklif ettim" sebepli olarak tapusunu almak bencilce.

Evet benim kız arkadaşıma yapsalar hoşuma gitmez ama yine ben merkezli oluyor o. Tuttuğum takımın gol yemesi ya da kaybetmesine üzülüyorum diye rakip takımın da yaşamasını istememek gibi bir şey oluyor o.
  • nawar  (02.06.17 02:46:02) 
İçinde kalsın


  • mutlusismankedi2015  (02.06.17 02:52:44) 
Racona ters. Cok seviyorum ama bir bahane degil.


  • baldur2  (02.06.17 02:53:52) 
ters mers değil,
çok seviyorsanız söyleyin tabi ki, erkeklik dediğiniz nedir ki?

kötü ihtimalle kız sözlüsünü seviyordur ve sizi reddeder,
iyi ihtimalle de birbirini seven iki insan buluşur.

bonus olarak bu konu sözlüsünün kulağına gider de size saldırmaya filan kalkarsa planınızı yapın ama, durduk yere dayak yemeyin.
  • luchetti  (02.06.17 03:13:00) 
Kızı yakından tanıyorsan git konuş, olursa kız ondan kaçıp sana gelecektir. Tanımıyorsan da git konuş. Haberim yoktu diye salak yaparsın. 10 yıldır aşığım seviyorum da deme, ne o öyle hem ezik hem saplantılı gibi. Eleman çomar ise konuşma. Zaten ramazan, takar bıçağı, gül gibi hafifletici sebebi de var.


  • hasmetizm 2046  (02.06.17 08:49:40) 
soyle ya


  • pgup  (02.06.17 10:58:17) 
söyle ya diyenler gerçekten şaşırtıyor beni. neden söyleyesin? kadın arkadaş tercihini yapmış. bir ayrılıp bir barışması gibi ilişkinin dinamikleri ikisini ilgilendirir. size ne? isterlerse barıştıktan hemen sonra evlenirler. ama evlilik -ki manalı bulmadığım bir kurumdur- yolunda olan insanlar için gerginlik yaratacak hareket yapmak saçma. ayrıldıkları bir dönem söylecektiniz. artık çok geç.

ayrıca liseden beri süren bir birliktelik, lise ve lisenin hemen sonrasındaki dönemlerde elbet ayrılmalı barışmalı geçecek. çocukluk dönemi sonuçta.
  • windowsguvenlikduvari  (02.06.17 11:36:05) 
Kıza bu seçimi zorla yaptırmamışlar, kız sevmiş çocuğu ve şuan onunla beraber. Ortalığı bulandırma yok yere. Ben de 8-9 senedir yani liseden beri aynı kızla birlikteyim. Dönem dönem ayrılıklarımız oldu. ama bu herhangi birine bir fırsat anlamına gelmiyor. Söyle ya diyen geniş arkadaşlara da selam yoluyorum.


  • Roark  (02.06.17 11:42:33) 
Söyleme. İçinde kalsa ölmezsin. Zamanla unutursun, hayatına başkakarı girer. Ayrıca tabudeviren +1 kız gider çocuğa söyler, feci şekilde senin muhabbetin döner. Gaza gelme lütfen.


  • i m cool with that  (02.06.17 11:57:20) 
söyleme diyen dar kafalılar da ramazanda kimse yemek yemesin, hayat oruç tutana göre şekillensin, aman canımız bişey çekerse ölürüz diyen tiplerle aynı benim gözümde. tapusunu almış kızın yıllarca sevgili olunca. fırsat anlamına gelmiyormuş ayrılmaları, bak bak. şu cümleleri kuran erkekler, sanki hiç aldatmadı, aldatmayacak, racon macon döşemişler büssürü. istersen evli kadına gider söylersin, dökersin içini. efendi olduktan, taciz etmedikten sonra, sıkıntı olmaz. insanlar ayrılır, boşanır, yeni hayatlar kurar. bunlar için bazen kıvılcım/ışık gerekebilir. sen o ışık da olabilirsin, milletin ayakkabısına yapışan sakız da. söylemeden bilemezsin.


  • hasmetizm 2046  (02.06.17 11:57:25) 
yahu geçiniz bu "dar kafalısınız" ayaklarını. tapu gibi çirkin, cinsiyetçi tavırları destekleyen yok. fakat bu tabloda tercih yapan kişi kadın. var olma mücadelesini hayatının her alanında yaşayan kadın, bir de mutlu olmaya çalışırken mi saçma ataerkil düşüncelerinize maruz kalsın? sen o ışık olabilirsin falan lafları hikaye. sen zulüm de olabilirsin ona. aralarını da bozabilirsin, o ne olacak? heh ama erkek olunca istediğimi söylerim sonrası beni ilgilendirmez demek kolay tabii. bu "kibarlık" denilen tavrın bir çeşit taciz olmadığını kim belirleyecek? hakem kim yani burada? evlilik yolunda olan bir kadına "ben seni çok seviyorum ya" demek taciz değil mi şimdi? psikolojik baskı değil mi? tacizi sadece "el ile müdahale" olarak tanımlayınca böyle konuşması kolay tabii.

önüne gelen kadın tanımlaması yapıyor ya, ben şaşıyorum gerçekten! ayrıldığı bir sırada söyleyecektiniz yani kısaca. birlikteyken söylemenin ayıp olduğunu düşünüyorum. eğer bir kişi birinden ayrılmak için böyle saçma kıvılcım falan bekliyorsa da o kişiyle beraber olmayın zaten.
  • windowsguvenlikduvari  (02.06.17 12:10:24 ~ 12:17:59) 
içinde kalsın. açılma.


  • gazozailacatmauzmani  (02.06.17 12:12:30) 
erkekliğe sığmaz, aptallıktır. bırak içinde kalsın yapma böyle saçma şeyler. buradaki sosyal olarak gelişmemiş garip insanların lafını dinleme. özellikle 40 yaşında olup hala bu gibi sitelerde kız kovalayan sözde özgürlükçü simsarlara hiç kanma.


  • Apocalypse  (02.06.17 12:16:51) 
Ben olsam söylerdim.

Bir kere adam akıllı konuş, "yok" derse de muhabbeti kesersin.


.
  • kartallar yuksek ucar  (02.06.17 12:24:12 ~ 12:24:33) 
ya kardeş başka kız mı kalmadı?

şimdi bunu nereden tutsan elinde kalıyor.. öncelikle başı bağlı kıza yürümek erkekliğe sığmaz, racona da ağır ters.

diyelim kıza dedin, kız da oğlanı bırakıp sana geldi.. bugün bunu yapan yarın da daha iyisini bulunca seni bırakır, güven 0.
ayrıca kendini nişanlısının yerine koy. senin evleneceğin kıza biri böyle yaklaşsa senin tepkin ne olurdu?
  • ada meltemi  (02.06.17 12:27:53 ~ 13:09:28) 
the office izleyenler buna açıl diye cevap verirdi muhtemelen.

www.youtube.com
  • klar  (02.06.17 12:52:22) 
ataerkil, tapu mapu bir şeyler gevelemiş insanlar.

oysa bu en basit haliyle saygısızlık ve bencilliktir. cinsiyet ile de alakası yok.

"belki sevmiyordur, belki bana gelir, aklını çelerim, belki mutlu değildir, ayrılır, benimle olur." diye halihazırda ilişkisi olan birinin hayatına, ilişkisine bu tarz sözde "saf", esasında tamamen bencilce, karşı tarafı düşünmeden sadece asıl kendin sahiplenmek, tapulamak istediğin için alakasız olmana rağmen kendini dahil ediyorsun. huzursuzluk yaratıyorsun. varlığına sadece kendi inandığın "ihtimal" için. yani tamamen kendin odaklı düşünüyorsun.

cinsiyetle ile alakası yok. çünkü benim sevgilim olduğunu bilmesine rağmen beni arayıp rahatsız eden de bir kız oldu; bu hem benim ilişkime saygısızlık, hem sevgilime saygısızlık, hem de benim kararıma ve yaşantıma saygısızlık. o an ilişkimde mutlu olurum ya da olmam, sorunlar yaşıyor olurum ya da olmam bunun önemi yok. biri gelip de bana ilişkim olduğunun farkında olarak bunu yapıyorsa ve ilişkide olduğum kişiyi bırakmam beklentisi içindeyse ona aşağı bir insan gözüyle bakarım. baktım da.

dar kafalılıkmış, genişlikmiş vs. bunları da geçiyorum. bu sadece en basit haliyle başkalarının kararına saygı duymamak, başkaları adına karar vermeye çalışmaktır.
  • neseranni  (02.06.17 14:16:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.