[]

Hoşlanıyor mu acaba?

Bayadır böyle bir şey hissetmemiştim... Taktiklerinize muhtacım beraber çalıştığım bir adamdan hoşlanıyorum. İş yerinde masalarımız yan yana ben işe gireli üç hafta oldu falan işte.... Gülüşüne vuruldum adamın bu bir... Böyle acaip bir şey oldu onun ne hissettiğini bilmiyorum. Üç gün önce beraber mesaiye kaldık araç yoktu işten çıktığımızda onun evi işyerine çok yakın yürüyerek gidip geliyor... Yarım saatlik bi mesafedeki duraga beraber yürüyerek gittik. Sonra beni durakta bıraktı kendisi evine gitti... Yani otobüse binmemi falan beklemedi ama işte eve vardıgımda mesajına gördüm. lithu evine vardın mı demiş ? Lithu hanım değil de lithu :( ama ben salak gibi x bey olarak yanıtladım. Bana güldüğünde yaklaştığında heyecanlanıyorum içim acaip oluyor:( ne yapsam ne etsem bilemedim. Zamana mı bırakıyım yoksa yapılcak bir şey var mı? Ofis çok küçük dedikodu çıksın istemiyorum az kişiyiz yani...




 
ah liselim yaa asdfasdf
sen olayı çok abartmışın, dip dibe çalıştığın biriyle ilişki tavsiye edilir bir şey diil

  • cekilmis gayfe  (02.06.17 00:49:23) 
Gülüşüne vurulduysan yay burcudur :))
Bize biraz daha kanıt gerekli ama olumsuz bi veri yok elimizde şuan :) bulgular lehe fakat yeterli değil.
Böyle başlayan hikayelerde "seks is coming" diye düşünürüm genelde. O dengeyi iyi yakala, böyle aklı 5 karış havada gezersen ons'den fazlasını alamazsın.
  • megalomaniac  (02.06.17 01:08:58) 
Konunun kilit noktası son cümlede gizli bacım..


  • manuel mandalina  (02.06.17 01:13:59) 
Konuşma diliyle yazdım yahu bunda büyütecek ne var? Alemsiniz? Taktik istedim, taktik veren olmamış.


  • lithu  (02.06.17 01:21:01) 
taktik yok bambam. adam senden hoşlanmıyorken ne taktiği istiyorsun anlamadım? adam da hoşlanıyor olsa buradan ne varyasyonlar çıkar. şu an kendini küçük düşürürsün. bırak herif geliyorsa gelsin, gelmiyorsa sen gitme.


  • cekilmis gayfe  (02.06.17 01:27:55) 
@lithu ha yaşa, ben de çekilmiş gayfeye onu yazıyodum. Konuşma dilinde de hoşlanıyo deriz, orda yine bi y harfi var, ama r yok. Neyse dileyen dilediği gibi yazsın tabi. Ben zaten öyle dosdoğru imla kullanalım gibi bi derdim yok. Bazı kullanımlara tahammül edemiyorum sadece.

X bey ile ilgili de yapılcak bişey yok şu an. Güzel giyin samimi ol ama çok da ilgili görünme.
  • klar  (02.06.17 01:32:22) 
Burdan hoslanip hoşlanmadigini bilemeyiz ama sen cok yaklasma, is arkadasligi seviyesinde tutmaya çalış derim. Beraber çalıştığın biriyle de iliski buyuk risk ayrıca. Hemen kaptirma kendini bi dur.


  • rayde  (02.06.17 01:36:36) 
@klar konuşma dilinde de r söylenir. ğ harfi söylenmez sadece. yani geleceğim denmez de geleceeim denir. ğ'den önceki sesli harf yarım ses uzar. r harfi her zaman okunur. tşk kib bye


  • cekilmis gayfe  (02.06.17 01:45:30) 
@cekilmis gayfe geliyo muuuu mu dersin, geliyor muuuu, mu? Gel uzatma artık hadi..


  • klar  (02.06.17 01:55:03) 
Daha ise gireli uc hafta olmus, oturun oturdugunuz yerde derim ben.


  • kassiopeia  (02.06.17 04:37:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.