[]

herşey nasıl eskisi gibi olacak? kendimi bitik hissediyorum.

selam,

yaklaşık 4 yıldır yazılım geliştirici olarak çalışıyorum, yaşım henüz oldukça genç erken yaşta çalışmaya başladım bir yerlere gelmeyi başardım.

çok güzel bir yerde, güzel projelerde çalışıyorum ama son 1-2 haftadır çok büyük bir problemim var.

artık eskisi kadar iş yapamıyorum, yaptığım işi çok seviyorum ve keyif alıyorum ama ne mesai saati içerisinde ne de freelance işlerde ilerleyemiyorum bir türlü kendimi motive edip işime veremiyorum.

örnek vermem gerekirse bu gece teslim etmem gereken bir iş var ama toplasan 10 kalem işten sadece 1 parça yapabildim.

korkuyorum, kızıyorum, üzülüyorum :(

 
Al benden de o kadar ne yaptıysam beceremedim eskiye dönmeyi


  • ugrcn  (01.06.17 22:53:46) 
abi bir sürü şey var doğrusu, ama onlara takılmamam ilerlemem gerekiyor.

3 ay önce kız arkadaşımdan ayrıldım.
6 ay önce sigaraya başladım.
1-2 ay içerisinde yeni bir ev bulmam gerekiyor ailemden ayrı yaşıyorum.
kilo aldım.
  • tamam onu da ben yaptım  (01.06.17 22:58:26) 
Sen yapmiyorsun ve yapman gereken seyler birikiyor. Sonra elindekilere bakip cok isim var diye geriliyorsun. Gerilince motivasyonun dusuyor. Motivasyon dusunce de is teslimin gecikiyor. Soyle yap. Elindeki isleri dusunme. En once eline gelen yapman gerekeni sec. Digerlerini unut. Yapmaya basla. Sadece bir isi bile bitirsen guvenin ve motivasyonun geri gelir.

Islerin biriktigini surekli kendine hatirlatma. Soyle de dusun, senin altindan kalkamayacagin isler olsa zaten sana vermezlerdi. Halledersin isin bi yerinden tutsan.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (01.06.17 23:17:45) 
izne çık.


  • alkolsuz icecek  (01.06.17 23:27:44) 
Alternatif düşünceler geliştirip kendinize güvenmeniz işe yarayabilir. Benzer bir durumu ben bu şekilde atlattım. Yani, hiçbir şey yapamıyorum diyerek kendinizi suçlamak yerine evet bu aralar daha az iş yapıyorum ve bu sorun değil diyebilmelisiniz. Ayrıca anladığım kadarıyla kilo, sigara kullanımı gibi memnuniyetsizlikleriniz var. Bunlara yönelik çözümler geliştirip sonuç alırsanız kendinize güveniniz yerine gelir.


  • who cares wins  (02.06.17 02:32:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.