[]

Trafikte sinirlerinize nasıl hakim oluyosunuz?

Allah aşkına birisi söylesin en son öldürcem birisini. Avrupanın bi ülkesinde yaşıyorum bugün sol şeritten sağ şeride geçerken boştu arka taraf iyice baktım en sağdan adamın biri makas ata ata geliyodu herhalde tam önüme kırdı ben şerit değişince kornaya falan bastım peşinden gittim ama kaçtı şerefsiz yahu siz nasıl sakin kalıyosunuz?




 
Biz Türkiye'deyiz valla, birisine bir laf söylediğinde torpidodan aldığı silah ile seni mermi manyağı yapıp 1-2 sene yattıktan sonra çıkma ihtimali aklımda olduğu için kimseye gider yapmıyorum. Böylelikle kendi sabır eşiğimi de maksimum düzeye çekiyorum artık insanlara karşı çok daha sabırlı birisi haline geldim.


  • gozu acik sevisen yahudi  (01.06.17 20:24:35) 
Bende çok sakindim trafikte yaz geldiğinden mi anlamadım birisini yapıştırcam baryerlere artık o derece sinirleniyorum trafikte. Bi de hatalıyken gülüyo insanlar burda ya arkadaş bi özür bile dileme hareketi yok yoksa gülmeleri haklısın tmm git demek mi anlamadım


  • England  (01.06.17 20:26:28) 
mümkün olduğunda trafiğe çıkmayarak, ha mecbur kalıp çıkınca en trafiksiz tenha yolları izliyorum, zorunda kalıp trafiğe girersem de içimden küfür ediyorum bu tarz hareketlere.


  • basond  (01.06.17 20:26:53) 
yılın minimum 10 ayı, haftaiçi her gün araba kullanıyorum ve minimum 100 kilometre yol yapıyorum. ayrıca 1 ay boyunca 6 bin kilometre civarı yol yaptım. çoğunlukla sakin kullanıyorum ve anlık takmamaya çalışıyorum.

cümleme sokayım. günlük yolum minimum 100 km, 1 ay boyunca 6 bin km yol yaptığım mekan abd
  • rain when i die  (01.06.17 22:50:13 ~ 02.06.17 10:52:04) 
Araba modelleri, plaka ve sürücüleri ile ilgili genellemeler yapıp kendi kendime geyik çevirerek.


  • arnold schwarzeneger  (02.06.17 09:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.