[]

istanbul maltepe nasıl bir yer?

yaşam ve önemli yerlere yakınlık açısından? mesela haftasonu akşamı beşiktaş'taki bir etkinlikten eve dönmek ölüm müdür?

kendi kendine yeten kültürel etkinlikleri var mıdır?

muhit nasıldır?

 
altıntepe-küçükyalı-idealtepe'den sonrasında bir şey bekleme.

e-5 üzeri ve e-5 altı olarak da fark var.
  • eeb  (01.06.17 16:59:15) 
semtine göre değişiyor. altıntepe iyi mesela, e-5'in yukarı kısmında muhit çok iyi değil.


  • pide  (01.06.17 16:59:30) 
Apartman ve mahalle hayatını bilmiyorum ama maltepe sahili çok güzel yaptılar. deniz kenarı yeşillik.

Toplu taşıma saatlerini ve kaça kadar var bilmiyorum ama mesela gündüz olsa motorla kadıköye geçip ordan metroyla kolayca evine gidersin.

Bilmiyorum ama demişim iki kere.
  • fyodor dostoyevski  (01.06.17 17:12:29) 
maltepe var maltepe var aslında, e5 in üst kısımları sıkıntılı. idealtepeden sonrası bozuyor, eeb e katılıyorum. kültürel etkinlik olarak neyi baz alayım bilemedim ama türkan saylan kültür merkezinde bazı etkinlikler yapıyorlar, daha önce hiç katılmadım o ayrı. yürürsen ve üşenmeden inersen sahil var. sahilde cafeler var. önemli yerlere ulaşım sorunu yaşamazsın, en azından kartalda oturan arkadaşım sorun yaşamıyor.

bostancıya taksimden sabaha kadar dolmuş var. bostancıya dolmuş ile gelip eve taksi-minibüs ile gidebilirsin. başka soru olursa yardımcı olayım
  • gazozailacatmauzmani  (01.06.17 17:13:02) 
kültürel etkinlik konusunda komşusu kadıköy'den kesinlikle geri kalır, ama idealtepe'den öteye geçmediyseniz zaten kadıköy de yakın olacaktır ki bence kadıköy sınırları içerisindeki sahil de maltepe sahilden daha iyi. (bostancı - fenerbahçe arasını kastediyorum.) yani türkan saylan'daki etkinlikler ckm'yle yarışamaz örneğin, ckm'deki etkinlikler kesinlikle daha zengin ve daha güzel.

altıntepe - küçükyalı - idealtepe hattı iyidir hep söylendiği gibi. dolmuşla bostancı bir seçenek olduğu gibi, kadıköy minibüsleri de çalışıyor geceleri. yani minibüs caddesine yakın olursanız eve kadar bile toplu ulaşımla ulaşabilirsiniz.
  • bi mekan  (01.06.17 17:28:10) 
idealtepe'den sonrası tırts. çok kalabalık adeta kaos.


  • wild honey suckle  (01.06.17 18:00:29) 
Yaramaz gitme.


  • iddaaci  (01.06.17 18:32:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.