[]

Afyon Sandıklı bölgesi termal oteller

Peder bey bir yerlerden duymuş bu Sandıklı termal suyunun kas-eklem ağrılarına, bel fıtığına falan iyi geldiğini illa bana iyi bir otel bul dedi, biraz inceledim ama özellikle yorumlar dolayısıyla kafa karıştı benim. Şimdilik Oruçoğlu ve May Thermal arasında kaldım biraz daha uygun fiyat sebebi ile, Sandıklı Thermal Park var bir de ama fiyatlar görece daha yüksek değmez gibi geldi bana, bu bölgeyi bilen veya bu otelleri görüp değerlendirme fırsatı bulan birileri vardır belki diye sormak istedim.




 
Orda bi hudaverdi vardı. Biz oraya giderdik surekli. Devlete bağlıydı. Hatta annem doktora yazdırırdı. Du bakayım bulabilecek miyim.


  • halanne  (01.06.17 17:15:59) 
kafanı iyice karıştırayım.

afyon - gazlıgöl var
biraz konforu bozuk ama suyu daha doğal ve kalitelidir.
  • supermatik  (01.06.17 17:25:11) 
illa Sandıklı civarı olacakmış, eskiden de dillendirirdi bu bölgeyi, sağlık birincil öncelik ama konfor-rahatlık-imkanlar da önemli elbette.


  • candanag  (01.06.17 17:33:28) 
buldum: hudai.sandikli.bel.tr

biz yıllar once kalmıştık burda. resimlerden baktığım kadarıyla baya bakım yapılmış. zaten küçük bir köy gibiydi, kasaba gibi olmuş.

o zamanlar içinde kasap, manav, lokanta vs vs vardı. hatta kasaptan et alıp, manavdan domates patates soğan falan alıp güveçte lokantaya verirdik. odun ateşinde pişerdi mis gibi. neyse konumuza dönelim.

biz apart evlerde kalıyorduk. neredeyse göğüs hizasına kadar derinliği olan 1x1 olculerinde kuvetler vardı. ister onları doldur, ister ortak havuzlar var onlara gir. ayrıca çamur banyoları hamam farklı farklı çesmeler var. etrafta gezilcek yerler de var, kolay vakit geçiyor yani. fiyatları da otellere gore çok daha uygun. dediğim gibi doktor yazarsa sgk da karşılıyor.

ama şimdi nolmuştur bilmiyorum. bi de referandumdan sonra oradan çıkan oy yuzunden orayı da kara listeye almıştım. manisa sandıklıyı tercih ederim şahsen.
  • halanne  (01.06.17 22:05:18) 
@halanne ayrıntılı cevabınız için teşekkürler, aile ya da kalabalık gruplar için anlamlı olabilir, gezme-yeme-içme olanakları vb. iyi gibi duruyor, ama tek başına gidecek yaşlı birisi için sıkıcı ve zor olur, ben yine şu 4-5 yıldızlı otellerden birine bakacağım gibi.


  • candanag  (01.06.17 23:34:23) 
NG afyon u tavsiye etmem. bir kaç ay önce 2 geceliğine gittik. oda süit olmasına rağmen iyi değildi. fiyatları da cabası.


  • o kadar da degil aga  (01.06.17 23:39:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.