[]

ayak bileğinde ağrı

salı sabahtan beri ayak bileğimde bi ağrı var. düşmedim, spor yapmadım, ani bi hareket ters bi olay olmadı. tam bileğimin ön tarafında belli bi noktada ağrı var çok hafif kızarıklık ve şişlik de var. salı sabah ağrıyla uyandım ve 2 gündür parafon kullanıyorum, dolgit sürüyorum bide buz koyuyorum günde 5-6kere 10-15 dk. bugün 3. gün ama bu ağrı geçmedi artmadı da azalmadı da aynı devam ediyo yarın doktora gitmelimiyim yoksa ptesiye kadar falan geçer mi?

edit: üstüne basamıyorum buarada ağrısı baya kötü


 
kızarıklık ve şişlik yanında ısı artışı da varsa vakit kaybetmeden doktora git.
her durumda git aslında.

  • sutlu nescafe  (01.06.17 14:12:23 ~ 14:12:40) 
Topuklu giydiniz mi? Ben topuklu ayakkabı giyince buna benzer şikayetlerim oluyor bazen.
Kendiliğinden geçiyor 1 günde. Ama sizinki 3. gündür geçmediyse mutlaka gidin doktora.

  • peggy  (01.06.17 14:21:33) 
topuklu giymedim. ısı artışı olup olmadığını da hiç farketmedim yok sanırım.


  • miss magara kadini  (01.06.17 14:37:38) 
@gabe h coud 3 gün sürüyo mu ağrısı? o hareketi ben de çok yapıyorum ama bu kadar şiddetli ağrı yapar mı ya? (hala gitmedim doktora sanırım yarına kadar beklicem belki kullandığım ilçalar etkisini göstermeye başlar)

edit: bi de baktım ağrıyan yer diğer yerlerden birazcık daha sıcak hakkaten ama çok az fark var
  • miss magara kadini  (01.06.17 17:15:39 ~ 17:16:42) 
bir ortopediste görün önce.


  • sutlu nescafe  (01.06.17 19:33:10) 
Hastaneye giderseniz dikkatli olun:

www.hurriyet.com.tr
  • faithless  (01.06.17 19:42:06) 
yarın sabah gitcem kesin çünkü şuanda baya bi ağrı var ağrı kesici falan içmeme rağmen.


  • miss magara kadini  (02.06.17 01:01:09) 
geçmiş olsun şimdiden. sonu olarak ne çıktığını söylersen memnun kalırım.


  • sutlu nescafe  (02.06.17 01:05:19) 
sabah uyandığımda ağrı olmadığı için doktora gitmedim yine. şiş olan yer hala biraz şiş ama sıcak diil. gün içinde de ağrımadı heralde iyileşiyo.


  • miss magara kadini  (02.06.17 21:33:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.