[]

Ne satardınız bu çevreyle?

Ünlü insanlarla iletisiminiz ve bir sekilde kendilerinde kullanabileceginiz kredileriniz var. Bu ünlüler:

- Sosyete (million dollar babies)
- Köşe yazarları (hani magazin ya da gezi sayfaları falan olur ya, o tür yazar)
- Moda ikonları vs'leri
- Popçu, rapçi, dj'ler
- Instagram fenomenleri, bloggerlar vs.

Bazı müzik festivallerinde ürününüzü sponsor olarak gösterebiliyorsunuz (örneğin sponsorlarımız kısmında bir de sizin logonuz yer alıyor bedavaya)

SORU: Nasıl bir ürün satmak işine girerdiniz, ki bu çevreyi de kullanarak yapacağınız marketing/pr desteğiyle güzel kazançlar sağlayın?

Atıyorum; besin destekleri, ayurvedik suplementlar, evcil hayvan tasma, oyuncak vs gibi. Ornek sadece bu, bu alandan gitmeyin sakın. Her ürün gamı olabilir, en bulky'sinden, en ufağına kadar.

 
O tip çevresi olan bir arkadaşım lüks kutularda çiçek satıyor.yüzde 400 civarı karı ve aylık 50 bin civarı geliri var.başlangıç sermayesi de sadece kutu tasarımı ve maliyeti 15 bin civarı.çiçekler stoklu değil sipariş gelince alınıyor. Olayı anlamanız için instagramdan iki tane bu tarz iş yapan firma ismi veriyorum.çiçekleri tane 3,5 tan alıyorlar kutu da tasarımına göre 10-20 tl arası.karını da sen hesapla.
Siyane flowers, sherose

  • a r a m i s  (31.05.17 22:03:47) 
erkek bilekliği.


  • sta  (31.05.17 22:40:42) 
Mobilya olabilir. Hatta gel beraber yapalım.


  • opitseri  (31.05.17 22:42:47) 
sigorta


  • nıç  (31.05.17 22:59:04) 
Hızlı tüketilen, cicili bicili, arzu nesnesi ama nispeten uygun fiyatli bir şey olmalı. 18-22 yaşındakilerin alım gücünün yeteceği, 22-35 yaş arasının almayı arzulayacağı türden bir şey olmalı. Erkek bilekligi, evcil hayvan urunleri vs hep hedef kitleyi cok kisitlayan seyler. Mobilya ise oyle unlude gorulup de alinan uygun fiyatli bir nesne degil.

Arkadasin verdigi kutulu cicek isi ornegi cok mantikli geldi bana. Onun disinda instagram fotograflarini falan cicili bicili basan siteler var sosyopix gibi. Saglikli yasam da trendy olmaya basladigi icin o tarz bir servis sunulabilir. Eve servis chia tohumlu bilmemneli smoothieler, vegan ivir zivirlar, senin dedigin gibi besin destekleri falan. Sebile ölmez diye bir makyaj vloggerı bilmem hangi gida firmasiyla isbirligi yapmis "guzellestiren (!) ve saglikli" food bar satiyodu tanesi 9 liraya mesela.

Sonra aklima "bikutumutluluk" geldi. Her ay 40 liraya ici maksimum 5 lira maliyetli çer çöp dolu kutu satiyolar, icinden ne cikicak bilmiyosun meger surprizmis. Bisküvi, çorap, oje, krem, küpe, defter falan çıkıyo konsepte göre. Konseptler de "yaz kutusu, karpuz kutusu, eylül kutusu, aşk kutusu" falan.... Oyle ivir zivir aslinda hic ise yaramayacak ama yine de insanda sahip olma istegi uyandiracak seyler olmali.
  • duru arsnova  (31.05.17 22:59:49) 
bunun icin kapsamli bir user research yapip nelere ihtiyac duyduklarini belirlemen gerekiyor. yoksa burada herkesin kendi kafasindaki seyleri duymus olursun gercekleri degil.


  • mayeskuel  (31.05.17 23:51:00) 
Orgy ticket..
Yani türkçesi: grup indirimi

  • hasmetizm 2046  (01.06.17 00:16:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.