[]

11 yaşında kız çocuğuna hediye

Hafta sonu yeğenimin doğum günü var. 5. sınıfa giden aklı başında bayağı çalışkan bir çocuk. Aynı zamanda voleybol ve piano dersleri de alıyor. Harry Potter tarzı fantastik kitaplardan, filmlerden hoşlanıyor. Bu sefer değişik bir şey alıp onu mutlu edeyim diyorum ama hediye seçimlerinde çok kötüyümdür, aklıma bir şey gelmiyor.

Geçen doğum gününde içinde minik minik kızsal bakım malzemelerinden oluşan bir çanta ile kitap hediye etmiştim. Çok sevinmişti. Bu sefer yaşı biraz daha büyüdü, biraz daha ergen moduna girmeye başladı yavaştan. Ne alsam ki?


 
renkli, güzel bir kulaküstü kulaklık olabilir.
şekilli şukullu bir deri bileklik olabilir.
çok sevdiği bir müzik grubu/kişisi varsa onun tişörtü olabilir.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (31.05.17 12:17:20) 
aziz nesin'le tanıştı mı? birkaç aziz nesin kitabı alabilirsiniz belki.


  • orange coffee  (31.05.17 12:20:14) 
"Asi kızlara uykudan önce hikayeler" diye bir kitap var, duydunuz mu bilmiyorum. Ben okumadım ama arkadaşlarım çocuklarının çok sevdiğinden bahsetti, onu alabilirsiniz.

www.dr.com.tr

Küçük bir fotoğraf makinesi alabilirsiniz, belki fotoğraf çekmeye ilgi duymaya başlar.
  • opucuk baligi  (31.05.17 12:26:25) 
mızıka alabilirsiniz


  • fragile lady  (31.05.17 12:43:12) 
ukulele alin.


  • jimicik  (31.05.17 12:43:45) 
Teleskop al. Öyle çok profesyonel değil 300 civarına başlangıç için. Facebook'ta reklamlarını görüyorum, yanında bişey daha veriyor tam hatırlayamadım


  • insomnia  (31.05.17 12:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.