[]

türbanlı kadınla evlenmek istemiyorum denince şaşırılması

sözlükte başlığı görünce aklıma geldi sorayım dedim, maksat şafak atsın.

ister en efendi olsun ister en piç erkek olsun, türbanlı kadınla evlenmek istediği zaman (adamın özel yaşamı hiç alakasız olsa bile) hiç garipsenmez hatta normal olan buymuş gibi algılanır. ama mesela ben türbanlı kadınla evlenmek istemiyorum dediğim zaman (ki öyle diyorum) "aaa, niye ki?", "nesi var türbanlıların?" gibi sorular hemen peşinden geliyor ve açıklama bekliyorlar. türbansız iş arkadaşımla bile geçen aynısı oldu mesela. bana türbanlı bir arkadaşını gösterdi nasıl sence diye. türbanlı istemiyorum diyince bir afalladı falan... insanlar mı çok muhafazakarlaştı yoksa bu manyaklar hep mi benim çevremde?


 
Ben turbanli ile evlenmek isteyeni anlamam, fantezi gibi. Dindar birini istersin de turbanli istemek sapiklik gibi.


  • bir ileti paylastim  (31.05.17 10:14:30) 
Bu manyaklar hep senin çevrende. Gerçi bu manyaklardan çok ne yazık ki de senin çevrene de denk gelmiş demek ki.


  • pastörizesüt  (31.05.17 10:18:20) 
Dinden soğudum ya. Bu ülke insanları yüzünden. Ciddiyim eskiden dindardım şuan ne olduğum belirsiz.
@bir ileti paylaştım +1
Sapıklık ve fantezi gibi.
  • powerpufgirl  (31.05.17 10:20:43) 
bu manyaklar senin çevrende bence. benim etrafımda buna şaşıran kimse olmaz. hatta türbanlıyla evlenmek istiyorum dersen şaşırıp sana garip garip bakarlar.


  • sta  (31.05.17 10:58:28) 
@bir ileti paylastım+1. Bana birisi türbanlı olsun ya dese of ne muhafazakar, sen yarın eşim çalışamaz da dersin deyip iletişimi keserim. Bıktım muhafazakarlıktan valla.


  • giselle  (31.05.17 12:06:12) 
@bir ileti paylastim +1
@powerpufgirl +1

Manyaklar çok, akıllı uslu insan azaldı. Ben şaşırmazdım çünkü başı örtülü olan kızla evlenip başınu hemen açtırmış arkadaşım var ve üstelik imam hatip mezunu üstelik Konyalı. Dünyada her şey oluyor, dünya sanki insanın aklına gelen her şeyin uygulama sahası gibi. Artık buna karar verdim. Şaşırmıyorum.

Türbanlıyla evlenmek istemek de hayatında türbanlı görmek istememek de gayet olağan şeyler. Acaip tarafı yok. Bakma sen insanların aşırı şartlanmış bilgisiz zihinlerine. Onlar bilinçli değiller. Bilinçli insan, bir konuda olması gerektiği gibi davranmıyor olsa da kendini belli eder, gelişime açıktır, samimidir, olumludur. Böyle bak bakalım çevrende ne göreceksin.
  • yaren  (31.05.17 12:08:12) 
Senin çevrede sıkıntı var bence. Ben hatuna ilk bunu sormuştum ailede türbanlı birisi var mı diye? Teyzesi türbanlı mesela o bile beni rahatsız ediyor.


  • gozu acik sevisen yahudi  (31.05.17 13:06:45) 
Ne insanlar muhafazakarlaştı ne de verdiğin örnekte bir manyaklık var. Bu sadece bir tercih.


  • harvey  (31.05.17 14:07:44) 
mantık şu;

türbanlı : el değmemiş
türbansız: kimin ellediği belli değil.

maalesef düşünce yapısı bu şekilde. zaten çok moda değil mi erkeklerin belli yaştan sonra annelerinden 'iyi aile kızı' bulmalarını talep etmeleri...
  • elorelia  (31.05.17 14:31:06) 
abi kimle evlenirseniz evlenin yeter ki aşk ve muhabbet dolu bir yuvanız olsun. bu aralar bu iki kelimeye hayranım. aşk ve muhabbet.


  • for day to break  (31.05.17 14:44:42) 
ne muhafazakar bir yaşam tarzına sahibim, ne de herhangi bir dinle bir alakam var, ne de ailemde bunun zıttı biri var.
ancak burada yazılanlar okudukça kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor.

"türbanlı kadın ne yea, her haltı yiyolar sonra türban takıyolar" kadar saçma sapan bir fikri nasıl dillendirebiliyorsunuz?
kahvehanede oturup sokaktan geçenleri kesip "aha mini eteği giymiş demek ki yollu" diye geviş getiren hıyarlardan ne farkınız kalıyor? bunu kendinize yakıştırıyor musunuz?

duyuruya gelecek olursak, "türbanlı kadınla evlenir misin?" gibi artık ortaokulda filan kalan "bir milyon verseler eşşek gibi anırır mısın?" tadındaki soruları çok önemsemeyin. herkesin belli bir dünya görüşü ve yaşam tarzı var, tabi ki bunlara uygun biriyle birliktelikler kuracaksınız, nedir yani...
  • luchetti  (31.05.17 17:07:17) 
benim çevremde de şaşıran kimse yok. sadece arada bir "büyük konuşma" diyenler (kınadığını yaşamak - büyük konuşulan konunun başa gelmesi vs.) çıkıyor, ıslak meşe odunu ile dövesim geliyor onları. muhabbeti kursağında bırakıyorlar insanın. karmayı falan düşünüp "lan acaba başıma gelir mi?" diye bir korkuyor insan.


  • nawar  (31.05.17 17:11:05) 
türbanla ilgili şahsi fikrimi geçiyorum. herkes kafasına ne isterse onu taksın, kimseyi yargılamayacağım.

ama senin çevren baya manyak. en basitinden arkadaşın senin türbanlı kadından hoşlanmayacağını duyduğunda niye şaşırıyor ki?

benim çevremde durum tam tersi. hem iş arkadaşlarımdan, hem de normal arkadaşlarımdan herhangi birisi tutup türbanlı biriyle evlenmek istediğini söylese büyük ihtimalle delirdiğini düşünürüm çünkü "ben türbanlıyla evlenicem" neyin kafası. "ben mini etekliyle evlenicem" ya da "ben saçı kısa biriyle evlenicem" diyor muyuz?
  • istanbul kanatlarimin altinda  (31.05.17 17:37:09) 
Elo +


  • i m cool with that  (31.05.17 17:43:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.