[]

EVS Başvurusu İçin Metin Çevirisi Yardımcı Olurmusunuz.

çeşitli gazete ve televiyon kurumlarında staj yaptım. dergi ve gazete okumayı severim. boş zamanlarımda farklı kültürdeki insanların yaşam şekillerini araştırırım. seyahet ettiğim yerlerde yeni insanlarla tanışmayı çok severim.
Grup çalışmalarında bulunmak isterim.
2013 yılında makedonya'da kısa süreli gönüllü oldum. 1 ay boyunca Makedon halkı ile tanışıp sohbet etme fırsatım oldu.
Bugüne dek asya ve avrupa da 13 ülke gezdiö. Farklı insanlar tanıma konusunda tecrübe sahibi oldum.
EVS'ten beklentim : Gideceğim ülkede yeni bir dil öğrenmek ,ingilizcemi daha ileri düzeye çıkartmak ve yeni insanlarla kültürleri tanımak.
EVS'i bitirince Üniversitede master yapmak istiyroum Araştırma ve çalışmayı severim. İnsanlarla sohbet etmeyi onlara birşeyler anlatmayı çok severim. Gelecekte sinema ve TV alanında iyi bir prof. olmak istiyorum

 
I interned at various newspaper and television companies.
I like reading newspapers and magazines.
In my free time, I explore the lifestyles of people from different cultures.
In my travels, I like to meet new people.
I want to be in group studies.

İlk kısım böyle gibi.
  • dissendium  (31.05.17 02:33:21) 
I have done internships with several newspaper and television corporations. I like reading magazines and newspapers. I try to learn about the lifestyles of people from different cultures in my spare time. I love meeting new people in places I travel.

I would like to take part in group-works.

I volunteered for a short period of time in Macedonia in 2013. I had the chance to meet and talk to Macedonian people for a month.

I have traveled to 13 different countries in Asia and Europe so far. I have had experience in meeting different people.

My expectations from EVS are to learn a new language, improve my English and learn about new people and culture in the country I will be going to.

I would like to study towards a Master's degree when I complete EVS. I like doing research and working. I love having talks with people, and telling them about things. It is my ambition to be a competent academician in the field of cinema and television in the future.
  • sanat guresi  (31.05.17 02:34:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.