[]

Sizin de dikkatinizi çekti mi?

Sözlükte gereksiz bir agresyon var, herkes birbirine ayar vermeye çalışıyor, bilgisi olmadığı konulularda uzman gibi görünmeye çalışıyor.. Heryerde çöp entrler boş bakınızlar vs.




 
Kesinlikle katılıyorum. Dikkat çekmez olur mu? Bunu Sözlük'le de kısıtlamamak gerek; her yerde anlamsız bir öfke, laf sokma çabası, güç savaşı var. Buradan da çok mesaj alıyorum 'Millet laf sokacak, hiç kastetmediğim bir yere çekecek diye sorumu soramıyorum' diye. Ülke olarak yaşadığımız sinir harbinin bir yansıması gibi olabilir. Bir de biz hiç kibar bir toplum olmadık ki. Yani, olduğumuz dönemler olmuştur da, genel olarak 'Altta kalanın canı çıksın' yaklaşımı çok kişinin ailesinden başlayarak gördüğü bir şey. O nedenle şaşıramıyorum ama çok üzülüyorum.


  • aychovsky  (31.05.17 00:14:21) 
yani yanlış anlama bunu küçümsemek için söylemiyorum ama bunu neden sözlüğe özgü bir şey sanıyorsun ki.

internet = toxic. hangi mecraya gidersen git(böyle kalabalık ortamlar tabii) herkes birilerine laf çakma, saldırma derdinde.

edit: ayrıca bunun sadece türkiye'ye özgü olduğunu sanmak da büyük yanılgı.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.05.17 00:17:59 ~ 00:59:57) 
bu ara bayağı yeni yazar alındı onun büyük etkisi var. ha genel agresyon vardı da bu da üstüne kat çıktı.


  • doxanikee  (31.05.17 00:27:43) 
ben o yüzden entry girmiyorum pek. eski hali yok tabii. off.. eski zamanlarım.


  • empty bottle  (31.05.17 00:32:54) 
Türkiye internet camiası başından beri böyleydi


  • turkuaz  (31.05.17 00:39:10) 
Sözlük artık çöplük resmen. Bi iki başlık okuyasim bile gelmiyor


  • all girls dream  (31.05.17 01:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.