[]

Evlilikte cinsel iliski

Bugün eksideki" evlilik düzenli sekizden* ibaret olması " baslıgına baktım da neredeyse 10 kisiden 9'u evlilikte bırak düzenliyi bulabilirsen sükret tarzında seyler yazmıslar.Bu cidden böyle mi?Iki tarafinda birbirini gercekten sevdigi ve yatakta uyumlu oldugu evlilikler azınlıkta mı? Klasik eksici abartması filan mı bu? Ya da bu insanlarin düzenden anladıgı her gün yatakta olmak mı? Bu haliyle calısan insanlar icin baya güç.Sizin bu konudaki gözlemlerinizi merak ettim?




 
evliligin yılına göre degismekle birlikte, 3 sene sonrasi haftada birkac geceye iner. gündüz sevismeleri falan cok zor. bıkkınlık degil sebebi, alıskanlik diyelim. ara ara yogunlasir, renklenir, sonra tekrar seyreklesir. böyle olmasi da dogal bana göre.


  • cunnilinguist  (30.05.17 21:57:31) 
Haftada bir kac gece baya iyi bi rakam bana göre.:) Düzen anlayislarini cözemiyorum da tam


  • maria puder  (30.05.17 21:59:05) 
bence şu cunnilinguist nickli arkadaş evli değil. haftada birkaç gece değil ayda bir gece olmasın o? öyle diyorlar.


  • pinkpeony  (30.05.17 22:43:54) 
Aynen haftada birkaç çoiyi değil mi ya? İlk sene sonunda haftada 1,4e falan iner bence. Bende. Bence


  • klar  (30.05.17 23:12:10) 
Sevgilimle 5 yil birlikte yasadik. Evet ilk yillara gore azaldi. Haftasonuna falan dustu. Ilk sevismemizde 2 saat icinde 3 kez falan bosaldigimi hatirliyorum. Simdi 2 yapmaya calisiyorum bazen.


  • Traveller  (30.05.17 23:15:17) 
valla gencler "evlilikte birak düzenliyi, bulabilirsen sükret" is a true story. :)

is hayati bedeni bir yandan yorarken, evlilikle birlikte bir kere beyin konularla dolup tasiyor. evlenmeden önce, sevgiliyken düsünmen gereken 3-5 olay varken, evlendikten sonra yüzlerceye cikar. eh beyin doluyken de öpüsüp koklasmaya enerji kalmiyor.

bir de tabi evliliklerin yüzde 80'i (evet yüzde 80'i) süregelen düsük düzeyli mutsuzlukla sürüyor.

evlilik tahammüllerin sinandigi hatta cogu zaman o tahammüllerin yikildigi, yikildiktan sonra yerine insa edip yoluna devam etmeyi ögrendigin bir projedir.

evlilikte cinsellik gercekten baslibasina bir olay o yüzden.
  • ingenieur und musiker  (07.06.17 02:53:19) 
takip ediyorum gerçekten güzel duyuru evlileri bekliyoruz aljdkfla yani 3 haftada 1 kere sevişmeyi gerçekten aklım almıyor... evlilik tabii ki cinsellik üzerine kurulmaz ama 3 haftada 1 seks yapılan evlilikte mastürbasyon kaçınılmaz olur herhalde. mastürbasyonun olduğu evlilik de ne bileyim ya. karışık olaylar. aklım almaz... evli değilim.


  • fyodor fyodorovic  (07.06.17 02:58:18) 
istediğin kadar süper uyum olsun, bir süre sonra diğer çoğu şey gibi yavan hale geliyor. doğa kanunu bence garipsenecek bir şey yok. asıl garip olan, 10 sene sonra bile bungee jumping heyecanı tadında sevişebileceğine inanıp evlenmek. ayrıca bence bir sıkıntı da ihtiva etmiyor ama beklenti meselesi işte.


  • yeraltindan potlar  (07.06.17 03:09:48) 
bu soruya cevap verenlerin hiçbiri evli değil. ciddiye alma bence.
ben evli olmayan biri olarak yorum yapamıyorum. sevgililik aynı evde yaşamak evlilik değil.

  • benaslindayohum  (07.06.17 20:21:06) 
@benaslindayohum şu an değilim ama evliydim. bir kadınla aynı evde 6 yıl yaşadım, yani bu kadar önyargılı olma bence.


  • yeraltindan potlar  (08.06.17 01:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.