[]

TTNet Taahhütü bitti ama internet bağlantım hala açık

sözleşme bitiş tarihi 29'uydu. hala internet bağlantım var. kesilir sanıyodum. niye kesilmedi bu? ayın çıkmasını mı bekliyo yoksa bana geçiriyolar mı? 500 liralık faturayla falan karşılaşmam dimi?




 
Anlaşmali paketin uzerinde bir fatura gelecek bu ay:)


  • all girls dream  (30.05.17 21:44:40) 
Karsilasabilirsin, ama hala onlari kullandigin icin bir sey de diyemiyorum. Iptal ettirmeye gittiginde cok ugrasman gerek iptal etmiyorlar.


  • Traveller  (30.05.17 21:45:07) 
paketim aylık 93 papelmiş. 31 gün üzerinden hesaplanıyomuş bu. günlüğü 3 liraya geliyo yani. kaç gün kullanıp kapatırsam o kadar günlük fatura eklenirmiş. turknet elini çabuk tutsa bari de hemen halletsek geçiş işini. adamlara da yalın internetimiz var dedik. kapatırsam yalan söylemiş gibi olurum.

kapatmak için dilekçeyle başvuru yaptıktan 24 saat sonra hat kapatılıp fatura durduruluyomuş. 1 hafta içinde de gompile kapanıyomuş. müşteri hizmetlerinden öğrendim az önce. galiba kendileri de ttnet kullandıkları için çağrı merkezinde çalışan hanım oldukça uzun sürede kontrol edebildi sistemleri.

cevaplar için teşekkürler.
  • zirrealist  (30.05.17 22:03:09) 
traveller bu arada ne kullanıyım kanka, kılışdaroğlunet mi? hahahahha zamanında en iyi teklifi verdiği için, aylık ortalama 60 papele modem bok püsür her şey dahil, gittik taahhütle bağlattık. şimdi turknet'e başvuru yaptım. onlar da bugün kargoyu almış 15:30'da ama işlemleri başlatmamış görünüyo sitelerinde. hayırlısı.


  • zirrealist  (30.05.17 22:05:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.