[]

Bitakside başımdan geçen bir olay - dikkat küfür içerir

Bugün başımdan geçen bir olay. Ataşehirden BiTaksi çağırdım, taksici yolun karşısındayken gelip nereye gideceksin diye bağırdı, Üsküdar dedim, oradan U çizdi. O sıra aynı binada çalışan kadın Üsküdar'a gidiyorsan gelebilir miyim dedi, bende tabi buyrun dedim. Yolculuk 27 lira tuttu, " kadın 10 lira verdi bana. Bende 10 mt ileride indim. Taksici 27 lirayı onaya gönderdi, ben telefondan onayladım (kredi kartı ödemesi). Sonra döndü o kadını tanıyor musun, sana 10 lira verdi, benim taksim üzerinden para kazanıyorsun, o 10 lirayı bana verdi. Ben ne alaka senle ne ilgisi var dedim. Sonra indim taksiden, o da arkamdan indi ve milletin için bağırıp çağırmaya başladı. O sıra Marmaray'ın girişindeydik, hadi polise gidelim ona anlat bir de derdini dedim, ne gidecem polise sikecem paranı da, dolmuş mu bu, dolmuş gibi kullanıyorsun amk falan diye bağırıyor milletin içinde, üzerime yürüyor bir de, ben cevap olarak hadi polise gidelim hemen şurada ona anlat derdini diyorum hep, adamla konuşmaktan kaçınıyorum.

Akşam akşam bitaksiden başımdan geçen bir olay işte. Siz siz olun mümkün derecede dikkatli davranın.

Edit: Bitaksi'den aradılar, olayı onlara da anlattım, küfretti mi diye sorduktan sonra şoförü sistemden çıkaracaklarını söylediler.

Edit2: Ekran görüntüsünü kaldırdım.

 
Bitaksi'ye şikayet edin bence.


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.05.17 19:35:00) 
abi adamın adını buradan gizlemen gerekebilir, yüzünün resmini de.


  • güneyli çocuk  (30.05.17 19:38:53) 
Bitaksi'den bir çiftin başına bela olan bir şoför vardı. Hatta ikinci kez denk gelip çifti kaçırıp erkek olanını arkadaşların dövdürtmüştü.

Bunun dışında, taksi şoförleri tanıdık değilse birlikte binenlerden çifter para almak için kasıyor. Yağmurlu bir günde taksi bulmak zor olduğundan aynı yere gideceğim iki kişiyle birleşmiştik. Adam "Birbirinizi tanımadığınızı bilsem almazdım. İki taksicinin ya da benim iki seferimin rızkını yediniz" diye kızmıştı. Bomba patladığında bedava taşımak yerine bilmemkaç yüz lira isteyen kişilerden öok şey beklememek gerekiyor.
  • aychovsky  (30.05.17 19:39:33 ~ 19:41:10) 
Taksicilerin %90'ı oç olduğu için ben şaşırmadım


  • duru arsnova  (30.05.17 19:56:31) 
n'olur sonucunu söyle,
sistemden çıkarmışlar mı? Sana bilgi verdiklerinde bize de desene pls

  • michael_knight  (30.05.17 23:15:45) 
geçmiş olsun. @aychovsky'nin bahsettiği olay: eksisozluk.com

siz iyi atlatmışsınız... internetiniz varsa maps'den yakındaki taksi duraklarını da görebilirsiniz, böyle bir uygulamaya gerek yok diye düşünüyorum.
  • mizore  (30.05.17 23:20:38) 
@michael_knight

Şoför sistemden çıkarılmış, teyit ettiler.
  • facebook  (31.05.17 15:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.