[]

Championship Manager 01-02

Öncelikle şu an bu başlığı ağlayarak açıyorum.

Bu oyunun hastasıyım ve kariyerimde dün 2095 yılındaydım ve başka bir evde oyunu oynuyordum.Arkadaşım dışarı çıktı hemen geleceğini söyledi o sırada benim canım sıkıldı ve oyunu açtım.Oynadıklarım kayıt olsun diye auto-save'i her haftaya ayarladım.Arkadaşım geç geldi,ben oyuna daldım bu sırada laptop şarjını unuttum.Auto-save yaparken laptopun şarjı bitti ve kapandı.Sonra eve geldim oyunun heyecanlı bir yerindeydim oyunu açtım,restored save game kısmında benim oyunun kaydını göremedim ve başımdan aşağı sular indi.Oyundan çıktım,program files'da oyunun klasörüne geldim ne göreyim kayıtlı oyunum orada duruyor fakat oyunun içine girince o save dosyasını görmüyor dünden beri yerli yabancı bütün forumları okuyorum bir çözüm bulamadım.

Aynı yerde çok az oynadığım bir kariyerin save dosyası var,oyunun içinde o save dosyasını görüyor benim asıl kariyer yaptığım oyunu görmüyor sorun bu.

100 senelik bir kariyer,tekrar oyuna baştan başlamak istemiyorum.

Yurt dışında yaşıyorum eğer buna çözüm bulan bir arkadaş olursa buradan bir hediye bile yollarım.

Sevgiler.

 
Save i bi yere upload etseniz bakalım kendi bilgisayarımızda. Ona göre anlaşılır durumun ne olduğu.


  • heritage  (30.05.17 20:13:49 ~ 20:14:06) 
olur.yüklüyorum birazdan linkini atayım.


  • fatih terim akti  (30.05.17 20:16:06 ~ 20:17:34) 
ufile.io

uzun sürdü ama dosya burada 250 mb.
  • fatih terim akti  (30.05.17 21:39:17) 
taziyelerimi iletmeye geldim. 100 yıllık oyun kurtulur umarım.


  • baal  (31.05.17 01:13:25) 
Taziyelerim +1


  • lion de la Turquie  (31.05.17 02:35:50) 
Çok enteresan bi durum. Save gözükse corrupt hatası verse daha iyi. Gözükmüyo namıssız.

Press [F] to pay respect
  • heritage  (31.05.17 19:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.