[]

Sordugum sorularin cevaplarini özel mesajla almak

Burdan sordugum sorularin bazı cevaplarini özel mesajla alıyorum. Sorularda herhangi bir "gg" filan yok. Baska kisiler de cevap vermis oluyor. Mesela "bel fitigi bir anda olur mu?" gelen mesaj "olur.". Neden böyle yapıyor bu kisiler, amaç nedir? Cevapta ifsalik bi durumda yok, kendi meslegi ile ilgili bir cevap verse kisi belki ifsa olurum diye cevabi ozelden yollayabilir, bunu anliyorum.




 
nick bayan nicki, oltayı atayım ya tutarsa yöntemi.


  • prezarlatif  (30.05.17 17:06:53) 
benim de başıma geliyor. dediğin gibi ifşalık veya ekstra özel durumlarda anlarım da diğer türlü bana da saçma geliyor.


  • elorelia  (30.05.17 17:07:30) 
Ya tutarsa. Buradaki abaza kesim çok nitelikli insanlar yürüme konusunda, senden iyi takip ediyordur senin yazdığın entry leri


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.05.17 17:10:38) 
Meslek, geçmiş, özel bilgi değilse ve vereceği mesaj duyuru altında tartışmaya dönecek bir şey değilse özel mesaj atma sebebi %90 "yürüme". Çok basit ve aleni cevap ama bu. Başka cevap istediysen bilemedim :)

Ben genelde duyuru altında saçma sapan tartışmaya girmek istemediğimde mesajla cevap veriyorum. Her konuda laf sokma çabasında birileri çıkıyor çünkü.
  • nawar  (30.05.17 17:14:18) 
Yürüme benim de aklima geldi tabi de.Gözden kacirdigim bir sey olabilir mi diye merak ettim.


  • maria puder  (30.05.17 17:15:25) 
Öncelikle sana atmadım onu bi' açıklayayım da aklı evvellerin aklına birşey gelmesin.

ben bazen cevaplaya basacağıma mesaja basmış oluyorum, dalgınlıktan. oraya yazıyorum, hatta bunun bir cevap bu kısmı yüzdesi var ya, o geliyor aklıma lan gitti boşuna yüzde kaçırdık filan diyorum.

onun dışında çok karşılaştığım birşey de, konuya yanlış cevap veren birisi oluyor, onu kırmayayım veya da onunla uğraşmayayım diye özel mesajla cevap verebiliyorum. mesela birşey soruyor teknik bir bilgi, alta yorum geliyor cevap değil. şimdi o yorumun altına cevabı göndersen o salak birşeyler söyleyecek ve ben 2li sohbeti çok sevmiyorum. sıkılıyorum, ve sıkılınca onunla zaman harcadığım için sinirleniyorum. böyle zamanları yaşamamak için, duyuruda cevap değil de bi' yorum varsa özel mesajla cevabın linkini filan atıyorum.

bazen de konuya cevap olmayan ama olayın benim aklıma takılan bir kısmı oluyor, yani mesela adam birşey sormuş, güzel bir soru aklıma onunla ilgili birşey geliyor ama soruya cevap değil, buranın amacının soruya cevap olduğunu düşündüğüm için o başlığa değil de özelden aslında şöyle de olabilir, ya da benim de aklıma şu kısmı takıldı o konuda bir fikir verebilir misin gibi şeyler söyleyebiliyorum.
  • mete kudur  (30.05.17 17:16:32) 
ben tik atmayana bazen cevabı mesajla gönderiyorum. soruya zahmet edilip bir ton cevap yazılmış ama adamın okuyup okumadığı belli değil. mesajla al sana cevap diye gözüne sokmuş oluyorsun direkt.


  • sporty  (30.05.17 17:18:21 ~ 17:19:02) 
bazen ben de yapiyorum bunu, duruma göre farkli sebepleri oluyor. ama yürüme amacı ile yaptigim olmadi. bazen cevapla degil de mesaj dügmesine basmıs oluyorum gayri ihtiyari, bazen verdigim yanitin başkalari tarafindan görülmesini istemiyorum, bazen de verecegim yanıtlara başkasının musallat olmasını istemiyorum, sadecesoru sahibine yanitini vermek istiyorum. buradan bircok kadın kisisi ile yüzyüze görüsmüslügüm var, daha ilerisi de oldu. ama hicbirisi ile bu sekilde başlamadi yakınlık.


  • cunnilinguist  (30.05.17 17:20:44) 
Başkasının işine yaramayacak, spesifik bir soruysa ya da karşılıklı bir şeyler sorup ona göre netlestirilecek bir soruysa mesaj atıyorum genellikle.


  • doxanikee  (30.05.17 17:22:45) 
adam ilaç tavsiyesi istiyor doktor değilim duyuru altına yazsam tartışma çıkar basıyorum cevabı özelden , teknik bir şey soruyor açıklaması uzun gramerle uğraşmayım diye konuştuğum gibi yazıp basıyorum özelden.


  • Sir Anthony Hopkins  (30.05.17 17:24:29) 
bazen şey oluyor, konuyla ilgili uzun bir şey açıklayacak/anlatacak oluyorum. sadece benim değil soru soran insanın da mahremiyetine dokunabileceğinden herkesin göreceği bir yere çok şey yazmak istemeyebiliyorum. yürümek için de yaratıcı bir yol değil bence :)


  • otonomo  (30.05.17 17:34:09) 
@raydingoz

Merhaba, sizin icin yazmadm aslinda.Tavsiyenizi uyguladim.Zaten muhabbeti özel olarak devam ettirme cabasi da görmedim.Yine de baska nedenleri var mi diye merak ettim.Bir sürü neden geldi,iyiki sormusum.
  • maria puder  (30.05.17 17:38:36) 
Bir sebep de şu olabilir, soru altinda ikili yazışmaya/ tartismaya dönüsen durumlar olabiliyor. Soru altini isgal etmemek icin devamı ozel mesajla getirilebiliyor. Bir de tesekkur mesajlari var. Duyuru altina tesekkur etmek yerine ozel mesajla tesekkur edenler oluyor. Cevabin herkesçe gorunmemesini istemek de çok mümkün. Burada birbirini taniyanlar var. Ama "-bel fitigi bir anda olur mu -olur" olayi biraz anlamsızmış.


  • aquarium  (30.05.17 17:53:48) 
Her olayı "yürüyor" diye geçiştirmeyin. Ben dediğin konularda hiç mesaj atmadım ama çok mesaj atan biriyim yapım böyle. Kadın olup olmadığını bile bilmediğim nick'ten bile anlaşılmayan kişiler bile bana yürüyormuşum gibi cevap veriyor acayip sinir oluyorum. Atın şu kezbanlık kıyafetinizi üstünden. ayıp valla ayıp


  • prens zuko  (30.05.17 18:06:11) 
salakça yürüme yolları işte.


  • basond  (30.05.17 18:20:06) 
En fazla bir iki kere özel mesaj atmışımdır. O da herkese anlatamayacağım özel bir konu ile ilgili cevap olduğundan, benşm veya başka birinin sırrını içerdiğinden, sadece duyuru sahibi bilebilsin diye.

Anlamıyor değilim de, eğer biri yanlış cevap yazmışsa özelden mesaj göndermek daha kötü değil mi? Yanlış cevap kabak gibi hep ortada olacak ama işin doğrusunu kimse bilemeyecek. Örneğin, zamanında "Sarhoşum, akşamdan kalmayım. Ne yapayım" sorusuna "Alka Seltzer" demiştim ve bir doktor bana bunun ne kadar tehlikeli olabileceği ile ilgili mesaj atmışrı. Ona göre cevabı düzenlemiştim ama düzenlemesem kabak gibi belki duyuru sahibini, belki duyuruyu okuyan başka birini tehlikeye atacaktım. Doğru bilenin ortaya yazması görev veya zorunluluk değil tabii ki ama olması gerekenmiş gibi geliyor bana.
  • aychovsky  (30.05.17 18:46:44 ~ 18:53:58) 
konuyla alakasız bir şey değilse veya özel bir durum yoksa mesaj olayına girmek saçma.


  • soft  (30.05.17 18:48:56) 
ben önceden silerler şimdi moralim bozulur diye yapıyordum bi de verilmiş bir cevabın aynısını veya +1 yazmak yerine yaptığım olmuştur veya emin olmadığım zamanlarda sonradan okuyanı yanıltmamak için


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (30.05.17 20:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.