[]

Schengen vizesi ile ilgili bir sorum var

Selam dostlar.

1-17 temmuz arası yunanistan-italya-almanya içerikli bir tatil planım var. Başvuruyu kosmos aracılığıyla yunanistan konsolosluğuna yapıyorum. Yarın sabah belgeleri teslim edeceğim, tüm belgeler hazır ve tarihler de dediğim 1-17 temmuz olarak geçiyor belgelerde.

Şimdi asıl meseleye geliyorum. 23-27 haziran tarihlerinde de tree of life festivali var yunanistanda, ben bugün farkettim bunu. belgeleri değiştirip tekrar şirkete imzalatmamın falan imkanı yok. Acaba diyorum bu durumu anlatan bir dilekçe yazsam, vize başlangıcını erkene çekerler mi?

Teşekkürler.

 
şansını dene nasıl olsa başvuru yapacaksın.


  • eleutheiros  (30.05.17 15:50:13) 
seyahat planını gösterir dilekçe yap, festivali de ekle. o tarihlere uçak bileti ve otel rezervasyonu yap. festival bileti de alıp eklersen noktayı koyarsın.


  • manuel mandalina  (30.05.17 15:59:22) 
Aynen manuel mandalina'nin dedigi gibi yap.


  • stavro  (30.05.17 16:16:33) 
Bazen vizeler sizin başvurunuzdan itibaren de olabiliyor. Yani siz yarın başvurdunuz ve iki hafta sonra cıktı ya, atıyorum 15 Haziran'dan itibaren başlıyor vizeniz uçuşunuzdan bağımsız olarak. Bir ihtimal diye söyleyeyim dedim, ingiltere böyle en azından.


  • sopiro  (30.05.17 16:21:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.