[]

Samsung Galaxy s8 Ekran Kırıldı

Yeni aldığım telefonun ekranı kırıldı. Yaptırmak istiyorum. Hem doğru düzgün onaracak hem de kazıklamayacak yer neresidir?




 
kazıklamayacak derken o telefonun ekranı min 1500 vardır. 1500-2000 lira aralığında derim hatta. kazıklanmak dersen buna kazıklanacaksın. telefon yeni çıktığı için tamirciye değil servisine ver.


  • cekilmis gayfe  (29.05.17 23:37:54) 
Garantisi yok mu yahu ver yapsınlar.


  • yaren  (30.05.17 00:15:12) 
Samsung servisine ücretiyle yaptırın. Yeni bi ekran. Tamircilerin elinde acemiliklerini atacağı telefon olmasın


  • efruz  (30.05.17 01:11:55) 
Eğer kredi kartı aldıysanız kart türü ve segmentinize göre kredi kartınız onu 3-6 ay için sigortalamış olabilir. Böylece servisinde yaptırma ve ücret ödememe ihtimaliniz var.


  • atom karincanin torunu  (30.05.17 01:18:47) 
eğer çok derin bir kırık değilse, yani hala kullanılabiliyorsa dokunmatiği, sadece üstteki tabakayı 50-60 tl. ye değiştiren yerler var. Ben öyle yaptım açıkçası.


  • olivia  (30.05.17 01:27:51) 
tufaniletisim.com gayet iyi bir ekip bir sor derim..


  • chup  (07.11.19 14:56:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.