[]

Saç maşası önerilerinizi alabilir miyim?

Kullanıp memnun kaldığınız?




 
Arzum buka iyonlu saç maşası. Kalın olan var bende. 3-4 senedir kullanıyorum çok memnunum.


  • i m cool with that  (29.05.17 23:00:40) 
Kendiminkinden memnun olduğum için modeline baktım ama modeli yazmıyor üzerinde. Görüntü olarak aynı buna benziyor. m.teknosa.com Markası babyliss. Ben kendimdeki modelini 7 senedir falan kullanıyorum. Daha fazla olabilir hatta. Çok memnunum ben. Bozulsa yine babylis alırdım ama daha kalın olanlardan.


  • irene  (29.05.17 23:21:59) 
@irene 25 mm zaten kalın değil mi bukle yapıyor mu


  • pastörizesüt  (29.05.17 23:35:09) 
Orta kalınlıkta diyebilirim ince hiç değil. Bukle yapıyor elbette, güzel de yapıyor ama ben daha büyük dalga seviyorum. Şu glam waves denilen türden. Ondan daha kalın alırdım dedim.


  • irene  (29.05.17 23:43:40) 
phillips satin iyon mu ne, onu sakın alma!
normal maşadan daha fazla para verdim, 1 kere bile saçımı maşalamadı. ki saçlarım kalın telli ve maşa tutmakta hiç zorlanmayan bir yapıdadır. ok zarar vermiyorsun ama şekle de sokmuyorsun.

  • kayranin kedisi  (29.05.17 23:59:05) 
Ben hiçbirisinden çok memnun kalmadım, babyliss de denedim braun da tam istediğim sonucu vermediler valla. Amazon'dan hot tools aldım resmen şahane üstelik çok daha ucuz, yalnız fazla ısınıyor en son ayarda yapmamak lazım.


  • giselle  (30.05.17 00:23:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.