[]

Sizce kendime yardımcı bulabilir miyim?

ciddi anlamda iş ilanı amacıyla vs. açmadım, sadece burda sormak istedim, sonra kendimi rezil etmeyeyim.

bazı işlerde çok yalnız kalıyorum ve yetişemiyorum. basit ve vasıfsız birkaç işi verebilecek birini arayacağım, yani vereceğim işler hem vasıfsız hem de her şeye rağmen belli bir seviyede insanın yapabileceği şeyler.

örnek; bir onlnie satış sitemizde instagram ve facebooka gelen mesajlar, fotoğraf altı yorumlara sürekli cevap verip satın almak isteyenleri satışa yönlendirecek, gerekrise sipariş kaydedecek.

yine aynı sektöre ait, ama satış değil içerik sitesine her gün düzenli yazılar yazacak (düğünler, düğün süsleri, evlilik hk şeyler vs. gibi).

falan gibi biraz ayak işlerini verebileceğim biri gerekecek kısaca. herhangi bir ofiste değil, direkt evde çalışması gerekecek, ofis olmaması haliyle iş motivasyonunu da düşürür bu gibi durumlarda.

hiç aramayayım mı böyle birini?

 
Diğerini bilemedim ama içerik meselesi için icerikbulutu.com var, burayı kullanabilirsiniz.


  • gmzo  (29.05.17 21:58:41) 
universite öğrencisi, ya da freelancer siteleri var oralardan bakabilirsin bence.


  • hasansabbah  (29.05.17 21:59:50) 
Ben bile yapabilirim boyle bi seyi. Bence kolaylikla bulabilirsiniz.


  • dedim ben sana  (29.05.17 22:52:59) 
bence etrafınıza soracaksanız da böyle sormayın, patron olmuş ama adam olamamış hödük derler, dolayısıyla rezil olursunuz. zira bahsettiğiniz ve vasıfsız tanımladığınız işler basit olabilir fakat vasıfsız işler değiller. ik'cı arkadaşlar daha iyi bilirler.

bunun yerine basit işler yaptıracağım, öğrenci birini arıyorum çok iş bilmesine gerek yok nasıl iletişim kuracağını bilsin yeter zaten ben de çok para vermeyeceğim derseniz ihtiyacı olan birine ulaşırsınız.
  • evde liyakat kalmamis  (29.05.17 22:59:36) 
Uzun uzun yazacaktım ama üşendim. Çıkış noktan ve olaya bakışın sıkıntılı, bu şekilde aradığın kişiyi bulman da imkansız. @liyakat +1


  • manuel mandalina  (30.05.17 09:02:28) 
liyakat +1.
aslında sen sosyal medya takibini yapacak birini arıyorsun. bu belki zor bir iş değil ama düzgün yapılması gereken bir iş. Herkese görünür bir alanda ya da özel mesajlarda yazılacak şeyler firmanın imajını etkileyecektir.

firma ne büyüklükte ve bu insanın ne kadar zaman ayırması gerekecek, bu önemli. günde 6-7 post mu, yoksa onlarca mı? ek olarak sipariş kaydı mı?

ofis olmaması durumu da kişiden kişiye değişir. özellikle böyle işler arayanlar, ya da böyle bilgisayar başı işleri evde daha rahat yapanlar var. fakat bu bahsettiklerinin çok da ayak işi olduğunu düşünmüyorum.

bence doğru şekilde ararsan böyle birini zorlanmadan bulursun. ancak işletmeci olarak bakış açını değiştirmeni öneririm.
  • simten  (30.05.17 10:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.