[]

Şenol Güneş neden mutsuz? Ya da mutsuzmuş algısı mı yaratılıyor?

2 sene üst üste şampiyon olmuş, takım aile gibi, her şey yolunda görünüyor peki bu adam neden mutsuz? Ya da başkanın dediği gibi medyadaki bazı kişiler böyle bir algı yaratmaya mı çalışıyor?




 
medya cok ugrasiyor bu adamla. tahminimce bu yuzden.


  • hopeless  (29.05.17 21:52:41) 
Her şey göründüğü gibi değil.
Sporla iç içeyim küçüklüğümden beri.
Neler döndüğünü tahmin edemezsiniz. Şampiyon olmak kolay iş değil, her anlamda sorumluluklar artıyor. Şampiyon olduktan sonra okey ama şampiyonluğa giden yolda sıkıntılar çok olur, zıtlıklar vs. En basitinden sporcularla, yönetimle arası kötü olabilir. Ayrıca çok fazla göz önünde olmakta iyi değildir ne yaparsan yap beğenmeyenler yargılayanlar olur. Bir de futbolu kutsallaştıran bir ülkede siz düşünün.
  • powerpufgirl  (29.05.17 22:25:22) 
Adam profesyonel. Kendisi Trabzonspor taraftarı ve her ortamda göğsünü gere gere de söylüyor. Hatta adına stat yapmışlar nan :)
Profesyonelce işini yaptı hepsi bu. Köprüye çıkıp fener bayrağı mı yaksın ne bekliyosunuz? Bi de onun kuşağı çok göz önünde olmayı sevmez, gizli sevinir, gizli sinirlenir. Ayıplarlar ;)
Not: Beşiktaşlıyım.
  • rastinon  (29.05.17 22:44:39) 
Bence kendisi aşırı idealist. Hep daha fazlasını istiyor, mesela şampiyonlar ligi'nden Avrupa ligi'ne düşmek bile bayağı moralini bozmuştu. Kısacası bence hedefleri çok yüksek, zaten şampiyon olmamıza rağmen takımın istediği seviyede olmadığını söylüyor.


  • birkibirkibirkibirkiuc  (29.05.17 23:01:02) 
Neler dondugunu tahmin edemezseniz +1

Ben de ozellikle yonetici tarafindan epey kisi taniyorum. Bjk'nin su anki haliyle ilgili bir bilgim yok ancak ego manyagi yoneticiler, komisyoncu hatta santajci menajerler, besleme medya vs.. Derken futbolda aktor hayli fazla.

Yemek masasindan kalkarken yuzune bakarak izin istemedi diye yardimci antrenor kovan yonetici biliyorum mesela, arkadasimin babasi. :)

Senol Gunes'le ilgili bir sey bilemiyorum ama ciddi seviyede olmasa da pr8blemlernolabilir. En basarili ortamlarda bile her sey gulluk gulistanlik olmuyor. Cilginca paralarin ve egolarin dondugu bir ekonomiden bahsediyoeuz,
  • kint  (29.05.17 23:02:42) 
öncelikle pek bildiğimden değil de hissettiklerimi söyleceğim
Senol Güneş ve Mustafa Denizli pek bu ülkenin adamı değiller sanki
Yılmaz Vural, Fatih Terim mesela, onlar bu ülkenin adamı işte.
kısaca böyle.
  • niye ama  (29.05.17 23:08:53) 
şenol güreş o makamın adamı değil, bunu en iyi kendisi biliyor bence ..onda tıpkı bir Galatasaray ın başındaki hamza görüntüsü var .
o Trabzon ve 2-3 çıt altı takımların adamı,bunu inkar etmeyin

  • taylor durden  (30.05.17 12:33:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.