[]

videoda suç sizce kimde?

soru başlıkta?

www.facebook.com


 
Bu kafasına GoPro takan her motorcu videoya malzeme çıksın diye böyle aptal aksiyonlar yapıyor, sürekli izlediğim şeyler oldu artık. O yolda ben istediğim hızla giderim diyorsa adam da istediği gibi döner ki kamyoncu olabildiğince def etmeye çalışıyor bu da hala abuk subuk laflar ediyor. Bence insaflı kamyoncuya denk gelmiş, benzinlikte döven BMW'li abilere denk gelse bunu paramparça ederlerdi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (29.05.17 21:25:44) 
Motorcu haklıyken haksız oldu bence.


  • Roark  (29.05.17 21:28:45) 
sonra motorcular neden sevilmiyor? manyaklık ya bu


  • burya  (29.05.17 21:30:01) 
başta motorcu haklı. adamın yaptığı çok tehlikeli ama motorcu da sonradan bokunu çıkarmış. tamam al plakasını git şikayet et. karşıdaki adam da naif diye kavga çıkarmaya çalışmış.


  • black mamba  (29.05.17 21:38:07) 
15 yıldır motor kullanıyorum, tamamen motorcunun bok yemesi. Bunun gibi kafada gopro olunca malzeme arayan yeni nesil youtube zibidileri yüzünden millet motorculara karşı iyi antipati duyuyor.


  • koskoca kirpi  (29.05.17 21:38:20) 
ah ulan bana şöyle motorcular denk gelmiyor ki stres atalım.

not: motorcu haksız.
  • elvedui  (29.05.17 21:44:54) 
motorcu resmen haklıyken haksız duruma düşmenin kitabını yazmış.


  • teritori  (29.05.17 21:55:16) 
Kamyoncu dayinin oglu olup bu hakliyken haksiz konuma gecen motorcuyu bulmak isterdim.


  • evrenos gazi  (29.05.17 22:17:11) 
ergen motorcu ve onun haklıyım önümde diz çök tribi. dayının sgit işine haksızım ve alttan alıyorum evde çoluk çocuk var tavrı ama ergen motorcunun vursana hadi hadi tavrı. kısacası gerzek motorcu vs hata yapmış ama oğlum bak git diyen dayı. haa dayı trafik kurallarınca haksızdır ama şu bebe de sivrisinekten beter.


  • marul hirsizi  (29.05.17 22:50:32) 
Motorcular kafaya kamera takinca bi show yapma magdur olma ders verme pesinde oluyor, tam ergenler.

Sonucta adam ozur diledi ve hizli gecmis mesafe uzak.

Yanlislar
** motorcunun asiri hiz yapmasi
** motorcunun yolunu isini gucunu birakip adami takip etmesi (yasal olarak suc onunu kesseymis bari)
* motorcunun kameraya oynayip tahrik etmesi
* vs vs
  • imelih  (29.05.17 23:43:40) 
Motorcu en baştan aşırı sürat yüzünden haksız. Sonra da tüy dikmiş leş karakteriyle.


  • arnold schwarzeneger  (30.05.17 09:32:11) 
motorcu ruh hastası. bu kafaya kamera takıp trafikte hata avcılığı yapmanın altında derin bir psikolojik eziklik ve aşağılık kompleksi yatıyor bence. bunlar yüzünden motora ve motorculara bir antipati oluştu. efendi efendi motoruna binenleride zor durumda bırakıyorlar.
kamyoncu o eline aldığı çekiçle bi tane vursaymış yeni bir oğlum bak git vakası olabilirmiş. adam baya sabırlıymış.

  • battal gemalmaz  (30.05.17 09:48:09) 
o kamyoncu hacı dayı yerine bıçkın bir yiğit olsaydı motorcu bu kadar havalanamazdı.motorcular kendilerine gösterilen iyi niyeti suiistimal ediyorlar,hepsi bu.saygısızlar.


  • since1907  (30.05.17 10:05:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.