[]

vücut geliştirme uzmanlar bakabilir mi acaba

önce resmimizi koyalım
pbs.twimg.com

şimdi soru şu. bugün bi yere başladım. ben dedim ki bacak çalışmak istemiyorum. karın - göğüs - kol çalışmak ve geliştirmek istiyorum dedim

eleman dedi ki çok yanlış öyle olmaz

alt tarafı (bacak) çalıştırmadan üst tarafı geliştiremezsın. vucüt bir bütündür filan. alt taraf gelişirse daha iyi gelişirsin gibisinden şeyler söyledi.
yedi mi şimdi bu eleman beni. yoksa doğru mu söylüyor

 
doğru


  • cekilmis gayfe  (29.05.17 20:24:50) 
hocam uzman değilim ama şunu diyeyim.

ben de zamanında sadece aynada iyi görüneyim diye üst bedene ağırlık verdim. geliştim mi? evet geliştim. ama şimdi düşününce keşke zamanında bacaklarıma da gereken önemi verseymişim diyorum. bacaklardak kaslar epey büyük. yutupta bi yabancı adam var videoları vs var. atıp tutanlardan değil, profesyonel bir hocamız kendisi. sonuçta ne kadar çok as çalıştırırsak vücut kasları o kadar büyütmeye çalışıyor sanırım. ona göre hormon vs salgılıyor. e bacaklar da büyük olunca, genel olarak büyümeye etkisi oluyor olabilir. dedğim gibi uzman değilim. ama böyle bir görüş var.

ha ben neden pişmanım. bacaklarım çok güçsüz, artık bunu hissediyorum. ve kaslı/kuvvetli güçlü,zor yorulan backalarımın olmasını isterdim. şuanda ise cılız bacaklarım var.

işin bilimsel boyutunu bilemem ama benim de tavsiyem bacakları aksatma.
i0.kym-cdn.com
tavanna.com
s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • mahone  (29.05.17 20:27:58) 
doğru değil. çok doğru.


  • alperz  (29.05.17 20:28:53) 
Öyle bir şey olabilir mi, istersen vücudunun sadece sağ tarafını sol tarafını altını üstünü çalıştırabilirsin. Ha çirkin bir görüntü olur, "Chicken Legs" olur ama olur. Bacak sadece büyük bir kas grubu olduğu için daha çok testosteron growth vs salınımına neden oluyor, o da haliyle tüm vücut için faydalı oluyor ama alt çalışmazsan üst olmaz diye bir şey yok.


  • angelus  (29.05.17 20:37:46) 
bacaksız olmaz abi. o squat yapılacak! gerçekten bacak en büyük kas grubu. onu adam akıllı çalıştırdığın zaman vücuduna yapacağı etkiyi bir düşün.


  • fyodor fyodorovic  (29.05.17 20:58:16) 
growth hormonunu en çok bacak etkiler, bacaksız program olmaz.


  • bobinhoo  (29.05.17 21:10:20) 
Doğru demiş. Vücut uzuvları ayrı ayrı gözüksede hepsi birlikte çalışır ve birbirini etkiler. Üst eksremite çalışıp altı unutursan öncelikle komik olur ben kıçımla gülüyorum açıkcası bu işlerden anlamayan kızlar tav olursa orasını bilemem.
Aynı zamanda antrenman programı hazırlanırken üst üste aynı ekstremite çalışmak doğru değildir. Bir gün üst bir gün alt çalışırsın. Vücuda gerekli dinlenmeyi vermezsen düzgün gelişemezsin. Antrenmandan çok dinlenme de önemlidir.

  • powerpufgirl  (29.05.17 22:31:49) 
olmasına olur ama milletin dediği gibi üst çok gelişirse alt cücük gibi kalınca komik olabilir pantolon fln giyincede farkedilir..bunun dışında growth fln hikaye onun sana salgılatacağı hormon yüzde 0.1 etki belki ediyodur ama şöyle bişey var taşşaklı harketlerin çoğunda bacağındanda kuvvet alman lazım yani üstü ağır girebilmek için ilerde bacağınında guvvatlı olması gerekir


  • anqarabebesi  (29.05.17 22:43:37) 
Karnını göğsünü iyice çalıştır. Esneme de yapma. O kaslar iyice güçlensin, kısalsın kısalsın. Sırtı götü bacağı es geç. Bunlar da aşırı esnemeden kuvvet kaybetsin. Sonuçta sırt kamburluğu garanti, iyi çalışırsan ellerini goril gibi yürüme desteği olarak bile kullanabilirsin uzun vadede. İki milyon yıllık evrimi geriye döndürme başarısını gösterdiğinde caps at, ibret alsın millet.


  • kargn  (29.05.17 23:01:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.