[]

Lviv

2 gece kaldığım Lviv'den dün gece döndüm.Daha önce birçok Ukrayna şehrine gitmiştim ama açıkçası Lviv çok hoşuma gitti. Şehir merkezinin otantik yapısı, bu bölgelerdeki cafe ve barları, insanların içiçe olması gerçekten çok farklı geldi bana. Çok fazla Türk görmedim ama yine de tek tük denk geliyordu yollarda. Kurban Bayramı'nda da gitsem mi diyorum ama bayram dolayısıyla şehrin yarısı Türk oluverirse diye korkuyorum. Var mı daha önce bayramda giden? Nedir bizim Türk apaçi popülasyonu?




 
hocam lviv türk kaynıyor. ama bu demek değil ki gitmeyin.


  • mahone  (29.05.17 19:39:58) 
2016 şubatında bile adım başı türk vardı, tek tük görmüş olman şaşırtıcı. bayramda ukraynalıdan çok türk olur herhalde.

ayrıca şu "gittiğim yerde türk olmasın" tribine de bayılıyorum. tamam giden her türk aynı değil, iğrenç barzolar da var ama size ne birader. siz oraya bunlarla muhatap olmaya mı gidiyorsunuz. giden türkten size ne, kimin size ne zararı var. elitizminizi yiyim. kendisi galler prensi sanki anasını satiyim, seni davul zurnayla karşılıyorlar da geri kalan herkes apaçi.
  • der meister  (29.05.17 19:51:50 ~ 19:52:08) 
dini bayramlarda ukrayna ukraynalık'dan çıkar


  • kleider  (29.05.17 19:55:24) 
@der meister ; Yazdığım soruda ne sorduğumu açıkça belirttim. Benim böyle düşüncelerim var acaba haklı mıyım haksız mıyım beni yargılayın demedim. İlla bir cevap istiyorsan da, Türklerin %80'i senin gibi lüzumsuz ve yargılayıcı andavallar olduğu için ,TR sınırları içerisinde bu tiplerle yeteri kadar aynı havayı soluyorum, kısacık tatillerimde de uzak olmanızı istiyorum.


  • pinkman1  (29.05.17 20:04:45) 
türkiyede bayram tatili iken ukrayna, batum, kavala-selanik ve belgrad gibi şehirlerden uzak durmak gerek. sen ramazanda gittiğin için pek denk gelmemiş olabilirsin.


  • cekilmis gayfe  (29.05.17 20:18:37) 
ukrayna türkler tarafından çoktan keşfedildi. sizi filipinlere alalım.


  • uzman pratisyen  (29.05.17 20:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.