[]

İş teklifini reddetmek

Selamlar,

Şu an çalıştığım şirketten oldukça memnunum, herhangi bir iş arayışım yok. Linkedin'den olsun, diğer kanallar aracılığıyla olsun iş teklifleri geliyor fakat hiç düşünmediğim için kibarca "teklifiniz için teşekkür ederim fakat şu an için çalıştığım şirketten memnunum ve iş arayışım bulunmuyor, ileride zaman neyi gösterir bilemediğim için irtibat halinde kalmak isterim" tarzı cevap ile dönüyorum. Doğru bir yöntem midir?

Teşekkürler

 
Doğrudur. Kibarca reddediyorsun işte.


  • cakabo  (29.05.17 17:22:46) 
Dogru. Baska ne diyeceksin ki.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (29.05.17 17:25:42) 
öncelikle şunu şuraya bırakayım da; Lükse bak.

soruya geçeceksek de; Doğru bir yöntem ama üzerine bir de kendi alanınızla ilgiliyse irtibatı kopartmayın. İletişim içinde kalın onlara yapabiliyorsanız anlık yardımlarda bulunun. sizin uzmanlığınızdaki alanlarda çok mesai gerektirmeyen işlerde destek olun.
  • mete kudur  (29.05.17 17:28:40) 
"Ileride zaman neyi gosterir bilemedigim icin (...)"i kesinlikle cikartirdim o cevaptan. "Ama elbette, sizinle irtibat halinde kalmak isterim." yeterli bence. Daha olumlu bir izlenim birakirdi, en azindan bende.


  • buf-e kür  (29.05.17 17:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.