[]

ehliyet randevusu

merhaba. yurtdışı kayıtlı ehliyetimin, türkiye kullanım süresi dolmasına yakın, surucurandevu.egm.gov.tr adresine girdim. sistem neredeyse bir ay sonrasına randevu verdiği için o süreçte kartım geçersize düşecekti. randevu almadan ilçe emniyetine gittim. sıra yoktu, kimseler yoktu. sürücü belgeleri ile ilgili bankoya gittim, polis memuruna derdimi anlattım. "randevu yoksa işlem yapamam" dedi.yetkilinizden rica edeyim dedim, "o da gelip bana soracak, yapamam işlem, randevu alın" dedi.
mecburen bir ay sonrasına randevu aldım ancak kartım on gün kadar sonra geçerlilik süresini dolduracak.
bu durumda, olası polis çevirmesinde suçlu duruma düşer miyim diye sordum, "ehliyetiniz yokmuş gibi işlem yapılmaz ama cezası var" dedi.
"burada kuyruk olsa, sıra olsa ben sizden böyle bir ricada bulunmam, aktif araç kullanıyorum" dedim, "yapacağım hiçbir şey yok, başka karakola da gitseniz aynı cevabı alacaksınız" denildi.
kapıya çıkıp, il emniyet müdürlüğünü aradım, trafik şubesine bağlandım, durumu anlattım. karakoldan rica edin hallederler dedi, tekrar girip aldığım bilgiyi aktardım,"hanımefendi anlamıyorsunuz galiba randevu alacaksınız" diye ısrarını sürdürdü. yanına gelen bazı polisler "yap gitsin beş dakika" dedi ama adam ısrarla yapmadı.

sorum: sürücü belge geçerlilik sürem dolmadan nasıl randevu alabilirim?

 
başka il/ilçeye bak


  • sta  (29.05.17 14:50:46) 
Yarın bidaha dene belki mesai değişir başkası denk gelir


  • stiletto heel  (29.05.17 14:53:51) 
-sta
deneyeceğim bakalım..
-stiletto heel
aynı kişi oradaysa ne olacak.. agresif birisiydi zaten.
  • manco nun hayali  (29.05.17 14:56:51) 
Baska emniyete gidin, bir de oradan deneyin.
son dakika randevu almaya calismayip onceden halletseydiniz bunu yasamayacaktiniz zaten. Ihmal edince boyle sikintilar yasaniyor tabi.

  • kuehles blondes  (29.05.17 16:13:00) 
Randevusunu iptal edenler olunca tarihler boşa düşüyor, böyle böyle birkaç gün sonrasına bile randevu denk gelebilir randevu saatlerini kontrol et.


  • angelus  (29.05.17 16:21:16) 
bununla ilgili yayınlanmış yönetmelik olmasına rağmen keyfi iş yapıyorlar. başka bir yeri deneyin.


  • goodman  (29.05.17 18:42:22) 
Cevaplarınız için çok teşekkürler.


  • manco nun hayali  (30.05.17 21:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.