[]

umumi tuvalette isitilen tuhaf soz

kiz arkadasim elini yikarken bir hanimefendi yaninda belirip "pardon, osurabilir miyim?" demis. (kabin de o esnada bosmus) bizimki soruyu algilayamadan kadin osurup mekani terk etmis. olayin komikligi bir yana, kadinin yaptigi sey normal mi, sizce umumi tuvaletin her yerinde osurulur mu? ben pisuar basinda istemsiz pirtlatinca cevremi yokluyorum sahsen, birileri varsa az da olsa utaniyorum. (ki kadin ayna karsisinda yapmis bunu) ayni olay erkekler tuvaletinde olsa kavga cikarmis gibi geldi.




 
ahahahahaha!

rahat insanmış, ben güler "müsade sizin" derdim.
  • Apocalypse  (28.05.17 18:27:46) 
niye kavga çıksın yahu hangi erkek olsa anca garipser şaşırırdı bence. ayrıca tuvaletin her yerinde osurulabilir ama edepli olanı pisuvar başında veya kabinin içinde osurmaktır.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.05.17 18:29:02) 
Haha iyiymiş. Ben sorun görmedim. Gerçi sorduysa cevap beklemeliydi:D


  • bir ileti paylastim  (28.05.17 18:31:05) 
Kfjfjfjfkdjffk senin davranışın daha normal ama kadın da geri zekalı değil garip bi davranış biraz :D Belki fazla düşüncelilikten kaynaklanıyordur


  • freetakilir  (28.05.17 18:31:24) 
Asagfafafaffaga:)
Kadın değildir o. Kadınlar pırtlamaz

  • benaslindayohum  (28.05.17 18:40:26) 
Çocukken bir arkadaşım aynı şekilde sormuştu osurabilir miyim diye. Ben de osur demiştim ahaha. Ama büyük insanlar öyle yapmamalı tabi ki.


  • uyusam iyi olur  (28.05.17 18:46:56) 
dakikalardır gülüyorum. kadının bunu sormuş olması anlamsız. gazın varsa elbet uygun bir yerde çıkarırsın, bunu sormanın nezaket göstergesi olduğunu zannetmiyorum. o gazı bir başkası soluyacak neticede. hoş bir an olmayabilir. kadın ya normal değil, ya da canı sıkılmış ve komiklik yapmış diye düşünüyorum.


  • chachachablues  (28.05.17 19:43:34) 
Ougvugvkhkygvyg kahkaha attım. Bence uygundur kibar ablamızmış.


  • fasulyek  (28.05.17 20:02:17) 
Kadın osurmak için tuvalete girmiş belli. Tuvalette de osuramayacaksak nerede osuracağız? :)

Demek ki Kabine kadar tutacak takati kalmamış, oracıkta tahliye etmiş. Ben de o an cevap veremeyebilirdim şoka girip, ama anormal bir durum yok. :)

Yani osuracağını haber vermeden böyle gözünün içine baka baka osursa daha tuhaf olurdu sanırım. :D
  • yirmisantim  (28.05.17 20:15:14) 
Ben olsam gulmekten olurdum orada:)) Pek normal degil ama asiri komik olay:)
Osurabilir miyim nedir ya.
-Afedersiniz osurabilir miyim?
+Tabii, buyrun osurun.
-Zaarttt. Tesekkur ederim iyi gunler.
asdafadfggh
  • stavro  (28.05.17 21:37:49 ~ 21:39:39) 
İlginç bir kibarlık anlayışı varmış ablanın.


  • arnold schwarzeneger  (29.05.17 09:47:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.