[]

Evlilik yaşı

Bir duyuruda 25 yaşında ve evlilikten ürken, ve zaten bunun normal olduğunu düşünen kişileri görünce aklıma geldi.

İdeal evlilik yaşı var mıdır?
Erken olan yaş, neden erken gelir size?
Evlilik için ne beklenmelidir? Sadece kaç yıl dünyada olduğun mu, bu kadar yılda dünyada ne yaptığın mı?
Ne zaman geç olmuştur?


Bonus soru:Evlilik için yaştan bağımsız neyi beklemek lazım?

Teşekkür

 
Oyle bir yas yok. Sen de evlendigin kisi de surekli degisiyor, zamanla baska insanlar oluyorsunuz. Evlilik is a box of chocolate you never know what you gonna get, mama used to say.


  • cunnilinguist  (28.05.17 18:22:29) 
bence bu adam aşırı doğru söylemiş
youtu.be

  • güneyli çocuk  (28.05.17 18:40:38 ~ 18:43:07) 
1-vardır. 28-32 arasında evlenilir.
2-ben çocuk yetiştirecek yetkinliğe bakıyorum. Eşimle zaten yeteri kadar olgun oluruz. (Ilki olmasa buna bakardım)
3- yeterli olgunluk ve çocuk yetiştirme bilincini geliştirme beklenmelidir. Ikincil olarak içine girecek bir ev, biraz rahatlık. (Evlendikten sonrayı kastediyorum, birikmiş olmalı yani.)
4- 35te geç olmuştur.

Bonus: bunun cevabı 2 ve 3te
  • freetakilir  (28.05.17 18:41:09) 
Oyle bir yas yok. 18'i dolduran her erkek kendini olgunluga erismis gorur ama 30 yasina kadar bir bakima cocuktur cunku ulkemizde oyle yetistirilir. Kizlarin ise olgunluk gosteren hareketler yapmasi toplum tarafindan emredilir. Bu nedenle ozellikle erkeklerin 30 yasindan once evlenmesi ozellikle baba olmasi kotu. Instagram'a foto atan dar pantolonlu adam baba goruntusu vermiyor. Kizlar da diziler sehir efsaneleri gibi nedenlerle erkekleri beyaz atli prens olarak goruyor. 25 yasinda evlenen kadin hala 12 yasindaki kiz cocugu gozuyle erkeklere bakiyor. Sonra bozuk iliskiler carpik toplum karakteri gelismemis cocuklar, seks bagimlisi duygusuz erkek cocuklar, erkeklere kole kiz cocuklari ortaya cikiyor.

25 yasinda is deneyimi bile olamayan kadin ve erkegin para durumuna hic girmiyorum bile. Neymis, dugunde takilacak altinlarla ev alinacakmis! Adamin guvendigi seye bak
  • Traveller  (28.05.17 19:50:55) 
Kadın için 25'ten sonra, erkek için 30.


  • megalomaniac  (28.05.17 20:04:16) 
bence bir aile kurup çocuk sahibi olmak için maddi ve manevi olarak hazır olduğun yaştır ideal yaş. kimi 35'te hazır hissetmez kendini, kimi 25'te aile sahibi olmak ister.

tabi fizyolojik sebeplerden ötürü geç kalma işi var o ayrı. 40 sonrası geç olur bence ki benim babam ben doğduğumda 55 yaşındaydı.
  • ravenclaw  (29.05.17 00:55:55 ~ 00:56:15) 
ben erken evlenilmesi gerektiğini savunanlardanım. 35 yasında bekar erkeğim. son 5 yılım çok güzel geçti. kadınları tanıdıkça evlenmekten soğudum. eğer 20-25 yaşımdayken beni bir kız kafalasaydı şimdi çocuğum olurdu. ama şimdi kalitesizlikleri daha hızlı farkedip yol veriyorum. dolayısıyla ilişkileri sabote etme eğilimim var. bu nedenlerle evlenin diyorum 25'e bile varmadan.


  • twelfth  (29.05.17 16:18:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.