[]

Bostanlı/karşıyaka ne yiyim?

Ne diyonuz?




 
Balıkçı doğan'ın yerinde beğendili karides ve deniz ürünlü şevketibostan. Yanında 2 duble rakı.


  • cinsi kisi  (28.05.17 17:37:07) 
Bostanli camisinin arkasinda bir balikci var orada sardalya ye. Acikhava tiyatrosunun orada kumru ye.


  • cunnilinguist  (28.05.17 17:43:25) 
Şevketibostan sezonu aylar evvel geçti ama teşekkür. Ye kalk yapacağım.

Yağmur da var yürümeyeyim çok, karşıyaka iskeleden->bostanlıya tram ile geçeceğim.
  • bir ileti paylastim  (28.05.17 17:46:08) 
orda yiyecek çok kısıtlı, kokoreççi bakiden kokoreç yiyin bari.


  • hayati cozemeyen adam  (28.05.17 17:53:22) 
Topcuda cop sis.Kumrucu ömürde kumru veya kumpir.Bravo pastanesinden üstüne de profiterol aman tanrim.Bostanliya kisitli yiyecek denmis ya:D


  • maria puder  (28.05.17 17:59:43) 
Caminin hemen karşısında doyuran var. Eski bir mekan, çorbası pidesi lezzetlidir.

Ya da tramvay istasyonunun başında, Sırtınızı sahile verdiğinizde dereninin solunda bir yol var trafiğe kapalı. Şimdi ne yolu diyorlar bilmiyorum ama eskiden bir adı yoktu :) o yolda sıraya Alins ve benzeri mekanlar var, oralara oturtabilirsiniz.

Ya da yine tramvay durağından sahile geçin ve mavilerine doğru yürüyün. İleride caminin karşı yolunda sahilde belediyenin bir yeri var. Hem deniz manzaralı hem de ürünleri güzel/ sağlıklı.

@maria puder: tam olarak nick/ yorum uyumu :D
  • utkuren  (28.05.17 18:04:00 ~ 18:05:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.