[]

erken uyanıyorum

derdini seveyim diyeceksiniz belki ama hakkaten çok sıkıcı bir durum.
haftasonları bile 6 - 6.30 gibi uykumu tamamen almış olarak uyanıyorum. yatakta beklesem de uykum gelmiyor. önceden bu böyle değildi. 9-10a kadar uyurdum. noldu şimdi bi hastalık belirtisi mi bu. son 1 yıldır böyle :(



 
alışkanlıktır ve güzel bir alışkanlık. ben kendimi bildim bileli böyleyim, 5-6 saat civarı uyuduktan sonra kalkıyorum.
diğer insanlara göre fazladan zamanın oluyor, bayağı ortalama bir insana göre 3-4 daha fazla yaşıyorum, bence şahane bir durum. sevgilin vs. varsa kahvaltı hazırla üşenme de, en güzeli.

  • Apocalypse  (28.05.17 09:55:40) 
elim butona gitti istemsizce.

bir süredir 8 de kalkmaya çalışıyorum ve gözümü açabildiğimde saat 10 oluyor. hunharca haykırmak istiyorum isyan etmek istiyorum olmuyor.
alarm kuruyorum kapatıp geri yatıyorum. alarma uyandığın zaman çok kısa bir anlık her şeyi boşverip geri yatma eşiği var, o eşiği bir türlü geçemiyorum.


hastalık falan yoktur, kalk güzelce kahvaltını yap, sporunu falan yap ne bileyim fazladan vakit işte mis.
  • buneperhizwhatisthis  (28.05.17 10:31:49 ~ 10:32:45) 
guzel bir sey. ben de boyleyim. kendine daha fazla zaman ayirabilirsin boylece. kitap, gazete, muzik, film, tv, spor canin ne isterse. hayatinda biri varsa ve o da senin gibiyse onunla gecirecegin zaman da artar.

haftasonlari saat on ikiye bire kadar yatan insanlari hic anlamamisimdir. insallah gecen zaman beni boyle biri yapmaz.
  • tabudeviren  (28.05.17 10:33:33) 
Ne güzel işte ben de uyuyan insan sevmiyorum.


  • jazzabel  (28.05.17 10:38:29) 
Birkaç aydır ben de böyleyim ve yavaştan hoşuma gitmeye başladı bu durum. Yürüyüş yapabilirsin, kitap okuyabilirsin. Baya keyifli oluyor tavsiye ederim.


  • voyager 1  (28.05.17 11:48:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.