[]

Serdar Kuzuloğlu

www.instagram.com

1 Serdar Kuzuloğlu bu kadar kitabı okumuş mudur

2 Kendisini bloguyla tanıdım ve uzun bir zamandır sosyal medyadan takip ediyorum. Hayatı çok keyifli ve güzel yaşıyor. Temel olarak gazeteci sanırım.

Bi bakıyorum İtalyaya gitmiş Romada Vespa kiralıyor 300-400 euroluk otelde kalıp ucuza bulduk iyi diyor. Bi bakıyorum artık Vespayla şehir hayatımdayım. Volvo garajda yatıyor diyor. Yurtdışı seyahetleri bol. Sürekli konferanslara gidiyor falan. Maddi olarak hali vakti yerinde bir hayatı var dışarıdan görüldüğü kadarıyla.


Benim merak ettiğim, kendisi üniversite eğitimi olmadan Posta Gazetesinde ofisboylukla çalışma hayatına başlamış. Gazeteciler bu kadar iyi kazanıyor mu? Genel olarak piyasa böyle mi yoksa kendisi sıyrılmayı başarabilmiş bir istisna mı?

 
sadece gazetecilik değil, danışmanlık yapıyor, konuşmalar ve projeler yapıyor. o kadar kitap okuma imkanı var. izlediğimde konuşmasından, seçtiği kelimeler ve örneklerden birikimli biri olduğunu çıkarımını yapmıştım. ayrıca bayağı eğlenceli birisi.

ben de alkışlarla yaşıyorum'dan biliyorum kendisini.
  • Apocalypse  (28.05.17 09:30:00 ~ 09:31:14) 
Ben de kendısını uzun bir süredir takip ederim, o biraz eski o işlerde neredeyse gazete kuruluş yıllarında başlamıştı diye hatırlıyorum bu işin ilk ekmeğini yiyenlerden diye biliyorum. Sonra bir çok basın yayın organında teknoloji editörlüğü yaptı ve yine ilk o başlattı nerdeyse denecek zamanlarda.. Yani Serdar bey, kendini çok geliştirmiş hiç boş durmamış bir adam mserdark.com'daki ajandasını ara ara kontrol ederım nerdeyse hiç boş günü yok hep bir konusma, zirve vs gidiyor. Bir de hatırlatırım geçen senelerde TRT'de sosyal medya adlı bir program yapmıştı, Bilkent'te de dersler veriyor. Ve sonuc olarak gazeteci deyip gececegmiz bir insan degil, çok yonlu ve memlekette teknoloji ile ilgili akla gelen yegane insanlardan, ve evet bence o kadar kitabı da okumuştur. Ticaretlede ugrasıp Cigercim veya buna benzer bir isimle mekan actıgını da duymustum. Kısacası bu para sadece gazetecilikten değil. Bütün soruların cevabını verdim, ainkawa'ya gelirsen bir kahveni içerim. :=)


  • herseysoyledigimgibioldu  (28.05.17 09:32:15) 
O konferansları bedava vermiyor.Anlı şanlı şirketlere güzel fiyatlar çekiyor.Helal olsun.Ben de o anlı şanlı şirketlerden birinin çalışanı olarak bir ara heves etmiştim getirsek de bir konferans patlatsak mı diye ama fiyatı yüksek diye hatırlıyorum.


  • turkuaz  (28.05.17 10:37:19) 
Kendisini severim, kafası çalışan donanımlı bir adam. O fotoğrafı görünce aynı şeyi bende düşündüm. Okumamıştır bence, yoğun bir adam.


  • soft  (28.05.17 10:45:43) 
Kendini iyi pazarlıyor.


  • doxanikee  (28.05.17 11:03:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.