[]

ramazanda euthyrox kullanımı

bugun tamamen unutmusum. bunu iftarda mı sahurda mı almak lazım? bana iftar daha mantıklı gibi geliyor zira ben sahura kadar uyumayıp sahurda yatanlardanım.

doktora gitmeyi denedim ama olmadı.


 
Açken alınması gerekiyor. Yani yine doktorunuza sorarsiniz ama iftarda alıp bir saat bekleyip yiyebilirsiniz belki. Ben de euthrox kullaniyorum ve oruc tutmuyorum.
Dini kısmında daha yetkin bir arkadas daha dogru cevap verebilir ancak vucuda zarar verecek seylerden kacinmak da önemli sanirsam.

  • physcos physcos  (28.05.17 00:19:43) 
Sahurdan yarım saat önce al. Aç karnına içmek lazım başka bir olayı yok


  • pastörizesüt  (28.05.17 00:27:02) 
etkisi bir kaç saatte geçen bir ilaç olmadığı için (yarı ömrü çok daha uzun) hangi saatte aldığınızdan çok 24saattle bir almanız ve aç iken almanız önemli. Bu durumda sahur daha mantıklı ama karar sizin. İftarda ilacı içip yarım saat bişey yememek zor olacaktır. Çünkü aç almaktan kasıt beraberinde gıda olmamasıdır, gıda(özellkikle kalsiyum içerenler) bu ilacın emilimini azaltır.

Bir ikinci konu da oruç tutmak ile ilgili. Bu ilaç normalde vücudun ürettiği bir hormondur.. Tedavi de yerine koyma şeklindedir. Eğer ilaç düzeyi iyi ayarlanmış ve hormon seviyeleri yeterli ise (TSH normal sınırda ise) oruç tutmanıza engel bir durum kesinlikle yoktur.
  • niedy  (28.05.17 23:48:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.