[]

Hafta sonlarını nasıl geçiriyorsunuz?

Özellikle çalışanlara soruyorum. Haftanın 5-6 günü çalıştıktan sonra 1-2 günlük tatilinizi evde mi geçirmeyi tercih ediyorsunuz yoksa hafta içi pek gezip eğlenecek fırsat olmadığından dışarda mı oluyorsunuz hafta sonları?




 
ben freelance'im.
bana her gün hafta sonu olduğundan, elimde iş varsa cumartesi, pazar, bayram seyran demem, yapacak daha iyi bir şeyim yoksa çalışırım. (örnek: bugün)

  • filteria  (27.05.17 19:14:18) 
eşim ve kızımla vait geçiriyorum.


  • teritori  (27.05.17 19:20:58) 
Haftasonum yok bam bam bam. Olsa galiba evde yatarak geçirirdim


  • gozu acik sevisen yahudi  (27.05.17 19:29:45) 
Arkadaşlarımdan plan yapma teklifi gelmediyse evde oluyorum. Çamaşır, ütü, temizlik ve yemek yapmakla geçiyor haftasonu.


  • irene  (27.05.17 19:32:45) 
üzülerek :(


  • der meister  (27.05.17 19:37:53) 
evde dizi, film ve oyun ile vakit geçiriyorum.


  • elvedui  (27.05.17 19:54:56) 
Planım olsun ya da olmasın dışarıda bir meşgale buluyorum. Hiçbirsey olmasa sekilde yürüyüp biryerde oturuyorum


  • gazozailacatmauzmani  (27.05.17 22:09:22) 
Değişiyor.

Mesela daha önceden etkinlik planı yaptıysam paso gezmekle geçiyor, bazı günler de evde olup sakin modda takılmak daha iyi geliyor. Bence en güzeli bazı zamanlar gezip bazı zamanlar kabuğa çekilip dinlenmek. Bu şekilde her iki ihtiyaç da giderilmiş oluyor. Ama hiç evden çıkmadığım zaman olmuyor açıkcası, 1-2 saatte olsa açık havada bir temiz hava alıp evde dinlenmek daha iyi geliyor. Öbür türlü işe ara vermeden işe gitmiş gibi hissederim.
  • neferkitty  (27.05.17 22:14:55) 
h.sonu çalışarak geçiriyorum :( tatilimde uyuyorum :(


  • bardakigüneşgözlüğü  (28.05.17 01:01:43) 
Hafta içi yarı ofis yarı dışarıda oluyorum. O yüzden gezme dolaşma imkanım oluyor. Hafta sonu 1 günümü evde geçirmeye çalışıyorum dinlenmek için, pazar günü veya ctesi günü arkadaşlarımla vakit geçiriyorum.


  • kediyiyenpiskopatfareyimben  (28.05.17 13:19:23) 
sırt çantamı aldığım gibi kamp kurmaya gidiyorum. güzel bir sahil kenarında içip sabahına kahvaltımı yapıp geri dönüyorum.
bazen de tatlı ya da yemek yapıyorum hafta içinde yemek üzere

  • gkct  (28.05.17 13:25:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.