[]

Diyelim ki hayallerinizdeki kadınla buluşuyorsunuz....

... gözünüzü kapatın ve farzedin sevgili erkekler. Bir gece bir kadınla dışarda ilk kez buluşuyorsunuz. Kadının ustunde ne var, ne giymis, sizce kiyafeti nasil olmali? Etek mi, elbise mi mesela, dekolteli mi, tatlış mı, vamp mı, bi kot bi tişört mü, saci nasil... vs :)))

Not: hicbir sey yok ciplak ehehehe, jartiyer file corap zaaaa falan diyecekler, biliyorum çok komiksiniz siz yazmaya zahmet etmeyin ben gülmüş kadar oldum esprinize :)

Not2: "kıyafet giyim kuşam önemli değil hiç bakmam" yazcaklar da zahmet etmesin, çünkü ay dont keyr :)

 
etek. uzun/kısa farketmez


  • dafuq  (27.05.17 18:44:04) 
@asilov, belirtmedim ama yani ilk buluşmada hemen tiyatroya sinemaya giden kaç çift vardır ki? :) normal bir çiftin yapacagi gibi gece orta halli şık bir mekanda bir şeyler içeceksiniz diyelim.


  • duru arsnova  (27.05.17 18:45:10) 
mekana göre değişir ama genel olarak elbiseli kızları daha tatlış buluyorum ben ya. yazsa hele şöyle mesela cicili bicili bi' elbise olsa ayakları da güzel olsa mmm nefis. dekolteye gerek yok ben bakacak yeri her türlü bulurum zaten. etek-elbise iyi olabilir. kot-tişört de olur ama yani çok şey değil. genel olarak abartılı olmamasını tercih ederim sanırım. bazı kızlar var, bakınca gözün yoruluyo anasını satiyim. saçı 36 renk, üstündeki renkler 3 santimetrekarede bir değişiyo, pantul yırtık falan manyak manyak şeyler. kümesten mi kaçtın yav.

ayrıca "normal bi çiftin yapacağı gibi" demişsin de hiçbi kızla ilk buluşmamda orta halli şık mekanda bi şey içmedim açıkçası, anormal miyim şimdi ben? kimisi sinemaya gider, kimisi leş bara gidip içer ne bileyim aradaki samimiyet derecesine bağlı o biraz. şu "ilk buluşma" kasıntılığını hiç anlamıyorum. birbirinizden hoşlanıyosunuz lan işte neyin kasıntısı bu, konuşun nereye gidek diye. dürümcüye bile gidilir yani bana ne ki. orta halli şık bi mekanda bi şeyler içmek. bahele. yav orta halli şık mekana gidecek forsum olsa ben zaten cumhurbaşkanı olurum kızla mı buluşcam.
  • der meister  (27.05.17 18:45:57 ~ 18:47:54) 
kot, tshirt, hafif makyaj.

sevdiğim kişiye başkalarının bakmasına katlanamam o yüzden dekolteli şeyler giymesini istemezdim.
  • elvedui  (27.05.17 18:46:20) 
Elbise hafif dekolte. Guzel bir parfum sart.


  • cunnilinguist  (27.05.17 18:48:28) 
burası kulak yakan şiddette müzik çalan bir bar olmasın ki ilk buluşmamızda birbirimize odaklanabilelim. birbirimizi duyabilelim.

kadın kumral, çok hafif dalgalı saçlı olsun. biz konuşurken, arada o saçlarını savurduğunda ya da kulağının arkasına topladığında kulağındaki halka küpesi görünsün. sonra o saç yine öne düşsün, küpe kapansın.

diğer kulakta farklı bir küpe olabilir. birinde halka, diğerinde şu kulağın iki tarafnda sallanan zincire benzeyenlerden, örneğin. ya da diğer kulakta aniden beliren bir piercing, şaşırtır.

üzerinde ince bir deri ceket, altında çiçek desenli gömlek olsun. gömlekten göğüs dekoltesi versin, gözüm arada oraya kaysın, hatta yıllar sonra bu akşamdan en net hatırlayacağım şeylerden biri o dekolteye karşı verdiğim mücadele olsun.
çok bol olmayan bir etek giysin, belki pantolon da olabilir. pantolon giyecekse kumaş ya da keten olmasın, kot giysin.

kot giymişse bir spor ayakkabı çeksin yeter. etek giymişse, düşündüm de yine spor giyebilir ama giymeyebilir de. giydiği şey yakışsın.

allah aşkına o gün ben de sağ tarafımdan kalkmış olayım da kızın karşısına oturup somurtmayayım. muhabbet aksın.
  • filteria  (27.05.17 18:55:36) 
Havalar sıcak artık güzel bir elbise favorim.


  • reactionic  (27.05.17 18:57:55) 
Tatlış olsun.
Sevgili de dekolte çok itici. O memelerin tamamını zaten görüyorum bir de başkalarına gösterme çabasına gıcığım. Şade olsun dikkat çekmesin

  • benaslindayohum  (27.05.17 19:32:04) 
@der meister Orta halli şık mekan lafının nesini bu kadar büyüttün? Dünyanın herhangi bir yerindeki ilk buluşmaya giden orta halli sıradan insanları baz alarak öyle dedim. Sen kızlarla ilk buluşmada dürümcüye, çiğköfteciye, kokoreççiye gidiyor olabilirsin, kimse de bir şey diyemez ama ben sorunun geneli kapsaması için çoğunluğun yaptığı aktiviteye yöneldim. Bir yerde oturup bir şey içmenin nesi "cumhurbaşkanı olacak kadar forslu" bir aktivite olabilir? Sanki "normal çiftlerin yaptığı gibi tarabya sırtlarırndaki yalının büyük salonunun şöminesi önündeki ayı postu üzerinde şampanya içicez farzedin" demişim gibi iki paragraf yazı döşemişsin yine. ilk buluşmada sen dürümcüye gidiyosan, senin normalin oysa eğer soruya öyle cevap ver o zaman. Kimse senin eşeğine kışt demiyor, bazen sorulara sırf kasten çıkıntılık yapmak için yazıyormuşsun gibi geliyor... neyse yine de cevap için saol.


  • duru arsnova  (27.05.17 19:44:52) 
jean, bluz, topuklu, üstten alelade toplanmış saç.


  • embermane  (27.05.17 19:46:04) 
yoo ne alakası var, sen benim söylediğime niye kızdın asıl ben onu anlamadım. ben kendimce yorumladım. yani senin orta halli dediğin şey bana fazla büyük ve kasıntı geliyo dedim, ondan öyle yazdım. bu demek değil ki senin söylediğine karşıyım, sen ahlaksızsın teröristsin. adımız çıkmış dokuza, inmiyo sekize. niye her yazdığımı size karşıymış gibi algılıyosunuz yav, ben aynı paragrafta kendimle de kavga edebiliyorum.


  • der meister  (28.05.17 04:17:36) 
ne kadar az giymişse o kadar iyi. çıplak güzel olur.


  • pgup  (11.06.17 16:59:47) 
Beyaz bir mini ve siyah bir tsort.


  • opitseri  (11.06.17 17:11:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.