[]

Uçuş Elektronik Yasağı Nedeni

Merhaba

Türk Hava yollarındaki laptop yasağının nedeni nedir acaba? Okuduğum kadarıyla detektör makinaları yok sanırım. Peki bu makinayı neden satın alıp insanlara yardımcı olmuyorlar?

İkincisi İstanbuldan başka bir hava yolu Lufthansa ile uçulursa bu laptop yasağı gene uygulanıyor mu? Bu yasak sadece Türklere yönelik mi?

Saygılar

 
o yasak sadece uk ve abd için geçerli değil mi


  • n62  (27.05.17 16:24:57) 
teşekküler

ben avrupada da geçerli zannetim bu yasağı
  • Mehmet Ersoz  (27.05.17 17:14:51) 
Yasak sadece turkiyeden yapilan her ucusta ve herkese gecerli, yani lufthansa ile istanbuldan londraya gidecek bir pakistanli icinde, senin benim icinde


  • alttaraf  (27.05.17 18:31:42) 
Peki avrupa aktarmalı amerikaya gitsek bir şey oluyor mu?


  • Lusid*  (27.05.17 18:36:26) 
bu arada merak ettim

bu laptoplar kargoda mı taşınıyor? öyle ise tüm aletleri bir arada götürmek daha tehlikeli değil mi?
  • Mehmet Ersoz  (27.05.17 21:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.