[]

Burnum yine mi tıkanıyor?

2016 Eylül ayında konka hipertrofisi operasyonu geçirdim. Sadece etler küçültüldü kemiğe müdahale olmadı. Doktora göre kemikte çok hafif bir eğrilik vardı ve müdahaleye gerek yoktu. 6-8 hafta içinde burnum mükemmel şekilde açılmıştı, birkaç haftaya kadar da rahat nefes alıyordum fakat şu an iki taraf da büyük ölçüde gitmiş durumda.

Operasyon öncesi berbat durumdaydım otrivin falan fayda etmiyordu. Yine başa mı dönüyorum acaba? Bir de yatış pozisyonuna göre tıkanıklığın yer değiştirmesinin açıklaması nedir tam olarak? Sağıma yatarsam sağ taraf tıkanıyor mesela.


 
Konkaların yine şişmiştir belki, alerjik bişeylerin varsa baharda azmıştır mesela. Ben de benzer ameliyat geçirdim, ama bende içten kıkırdak da traşlandı. Burun deliklerimden biri mağara gibi geniş ama ondan halen nefes alamıyorum, diğeri minicik ve süper nefes alabiliyorum. Bu da bendeki kıkırdak eğriliğinden sanırım. yatışa göre tıkanıklığın değişmesi bazen bende de oluyor, nedenini bilemiyorum ama..


  • manuel mandalina  (26.05.17 23:01:46) 
Yatışa göre tıkanıklığın yer değiştirmesinin sebebi kan sağ tarafa yatınca sağ taraftaki konkaya Kan doluyor ve şişiyor. Alerjimiz tedavi etmeden Hiçbir zaman tam iyileşme yiyeceğiz


  • fyodor dostoyevski  (27.05.17 12:55:16) 
Çok hastayım konuşarak yazıyorum Kusura bakmayın


  • fyodor dostoyevski  (27.05.17 12:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.