[]

Antalyadayım yapacak bir şeyler arıyorum

Selamlar. Antalya Laradayım. Ne kadar bir alan bu Lara bilmiyorum ancak gerekirse daha spesifik olabilirim. Gidip oturulacak, yapılacak bir şey arıyorum ama tüm yapabildiğim uzunca bir yürüyüş ardından parkta köpeklerle dinlenme oldu.

"Sahilde şu kafe/bar var git otur" olur, "şurada iskele var git ayaklarını salla denize gün batımı izle" olur. Olur da olur yani :) düşündüm de ikincisi daha iyi olur sanki :D
neyse sonuç olarak ger şeye açığım şu anda, önerilerinizi bekliyorum..

Ek. Yakınımda özel yaşam hastanesi ve engelsiz Cafer var, yardımcı olur belki.
Ek2. Pazar akşama kadar buralardayım. Önümüzde ki günler için de tavsiye alabilirim. Yarın sabah bir taksiye, otobüse vs atlayıp civarda varsa görülebilecek bir yer, gidebilirim.

 
yakınında terracity avm var starbucks var içinde. yakınlarda beer zone diye de bi mekan açıldı oraya da gidebilirsin. larada fazla bi action yok şelaleyi görmüşsündür zaten sanırım.


  • n62  (26.05.17 20:56:03) 
Şelaleyi görmedim :) Dümdüz yürüdüm Muratpaşa belediyesi plajı yazıyordu girdim yeşillik alana. Aşağıda bir iskele var, o iskelenin yukarısında güzel bir manzara buldum oturuyorum.

Toplu taşıma olur, taksi olur, bir şekilde bölgemi genişletebilirim :)
  • utkuren  (26.05.17 21:05:22) 
burger sound var, git orda b.b. king burger ye, siyah ekmekle, yanına da ev yapımı ice tea, mis. ama dedemandaki değil, eski lara yolundakine git bence.

aç değilsen de big man e git, eski lara yolunda, yer bulursan hemn manzara güzel, hem mekan iyidir.
  • nucleon  (26.05.17 21:33:10) 
Aklımı okudun :D burger yemek istiyordum. route burger'i kestirmiştim gözüme ama şimdi sound'a gidiyorum. Ayrıca dedemandaydım asdghk tavsiyene uyacağım eski lara yokuna gidiyorum.


  • utkuren  (26.05.17 21:47:06) 
Ek2. Pazar akşama kadar buralardayım. Önümüzde ki günler için de tavsiye alabilirim. Yarın sabah bir taksiye, otobüse vs atlayıp civarda varsa görülebilecek bir yer, gidebilirim.


  • utkuren  (26.05.17 22:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.