[]

ramazan ayında vücut geliştirme

neredeye 2 aydır spor yapıyorum ve bayağı bi yol kat ettim. iyi hissediyorum. ramazan girdi diye bırakmak da istemiyorum. bu işin oluru nedir? saat 11-12 gibi mi gidip spor yapmalı yoksa iftardan sonra mı gitmeli? gece 12ye kadar açık olacaklarmış. ne tavsiye edersiniz? kas kaybetmemek için.




 
www.youtube.com

şu belki yardımcı olur. bu tip biraz arıza biri; hiçbir fikrim yok söylediklerinin doğruluğuyla ilgili, sadece paylaşıyorum. içeriğini değerlendirmek sana kalmış.
  • nathanieltroy  (26.05.17 18:54:46) 
O kadar süre aç ve susuz kalman zaten spor diyetini allak bullak edecek. Akşam gittiğinde de miden dolu olacak. Bu şekilde spordan verim alamazsın. Ama orucumu tutacağım diyorsan dolu mideyle gitmen hiç gitmemenden bir tık daha iyidir.


  • ruhen hastayim ben  (26.05.17 19:37:59) 
ben geçen yaz aksatmamak için gece 1-2 arası gitmiştim. spor salonları saatleri güncelliyordur illa ki.


  • prens zuko  (26.05.17 21:12:44) 
8 de yesen 10:30 da başlarsın işte. Susuzluk seni yıpratabilir. zaten yaz aylarında oruç tutacaksın ve haliyle sıvı kaybın fazla olacak su ve mineral takviyeleriyle yerini doldurman önemli.


  • hayde bre  (26.05.17 22:41:44) 
Geçen sene çektiğim video;

www.youtube.com
  • arnold schwarzeneger  (26.05.17 23:37:36) 
İftarda çorba salata gibi küçük bir öğün ye salona git, gelince de büyük öğünü ye.


  • angelus  (26.05.17 23:43:25) 
Bundan yıllar önce, youtube'da adım atsan vücut geliştirmeciye rastlamadığın dönemde, konu hakkında ne arasan karşına çıkan Kıbrıslı ya da Kıbrıs şivesiyle ama yaya yaya konuşan bir şişman vardı.
Öyle yaya yaya konuşurdu ki, şu cümlesini bitirsin de çayımdan bir fırt içeyim desen o cümle bitene kadar çay soğurdu.
Bir gün o arkadaşın bir videosuna rastlamıştım. Bir konu hakkında engin bilgilerinden bizi konuyu yaya yaya istifade ettirirken aynı zamanda araba da kullanıyordu da çok şaşırmıştım, niye bu videoyu araç kullanırken çekmiş, 'çooook meşgulüm, size ayıracak hiç vaktim yok ama yine de lütfettim' der gibi demiştim.
Şimdi Arnold'un videosunu görünce o geldi aklıma.
Videoda 'açken antrenman yapılmaz' görüşünün yanlışlığı dile getiriliyor.
'Açken antrenman yapılmaz' görüşü doğrudur. 'Ben yaptım, oldu. O zaman doğrusu budur.' görüşü yanlıştır.
Açken antrenman yapmayın. Sadece kas gücü yeterli değildir. Tansiyon gibi, kan şekeri gibi daha önemli hususlar gözardı edilmemelidir.
Şu video da burada dursun.
www.youtube.com
  • oguz altun  (27.05.17 00:55:33) 
oguz altun'un verdiği videonun açlıkla alakası yok. Valsalva manevrası ile başlanan tek tekrar çok uzun sürünce bilinç kaybı gerçekleşmiş. Konuyla hiç alakası olmayan adamları dinleme.


  • arnold schwarzeneger  (27.05.17 04:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.