[]

Baglanmaktan korkuyor musunuz?

Baglanmaktan korkuyor musunuz? Sanirim ben cok korkuyorum. Sirf baglanmak istemedigim icin adamlarda zibilyon tane kotu yan arayip, surekli problem cikarmaya calisiyorum. Neden boyle?




 
bende durum tam tersi.


  • elorelia  (26.05.17 10:52:32) 
korkulacak bir şey göremiyorum


  • cay koy geliyorum  (26.05.17 10:55:19) 
bağlanmakla bağımlı olmayı karıştırıyor bence insanlar. bağlanmaktan korkmaya lüzum yok. ama bizim aile içi ilişkilerimiz bile birbirine bağımlı olmaktan geçtiği için, bu öğretiyle büyüyoruz ve maalesef ilişkilerimizide öyle yaşamaya çalışıyoruz. aradaki farkı irdeleyip, ilişkine ve karşındaki kişiye sadece "bağlı" olunca , bir sorun olmaz.


  • Phoebe  (26.05.17 10:55:27) 
Bagimli olmakla ilgili bir sikintim yok,dolayisiyla korktugum bagimli olmak degil. Bir kisiye baglandiktan sonra, ya kaybedersem onu korkusuyla mucadele edemiyorim ve baglanmaya basladimi hissettigim an kaciyorum


  • balpolen  (26.05.17 10:58:45) 
Ben biri bana bağlansın istemiyorum. Kendim bağlanmıyorum zaten.


  • arnold schwarzeneger  (26.05.17 11:03:46) 
Birinin bana baglanmasini da istemiyorum. Ben anlamadim nasil manyaklik


  • balpolen  (26.05.17 11:08:43) 
Bağladığın kişinin kopma riski ürkütücü gerçekten. Ama o risk dışında bağlanmak güzel bir şey gibi geliyor. Ben çok korkmuyorum sanırım


  • bir ileti paylastim  (26.05.17 11:10:33) 
Ben de korkuyorum. Kendimi birine fazlaca kaptırma fikri beni çok ürkütüyor. Çünkü insanlar çok kötü, eninde sonunda seni üzmenin bir yolunu buluyorlar. Seni hayal kırıklığına uğratıp hayatından çekip gidiyorlar. O yüzden en başından ipleri kimsenin eline vermeye gönüllü olmuyorum ben. O kişi hayatımdan çıkıp gittiği anda bunu en hafif şekilde atlatabilmenin en makul yolu bu benim için.


  • i m cool with that  (26.05.17 11:42:40) 
sevgililik müessesesinde her defasında bağlanıyorum ve aslında bunu hiç istemiyorum. hatta belli de etmemeye çalışıyorum.

her defasında bir dahakine bağlanmayacağım diyorum. korkmak değil de ilişki bitince fazla yıprandığım için istemiyorum.
  • eeb  (26.05.17 12:10:02) 
hayır, korkulması gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum.
ama illa her önüne gelene bağlanıyorsun diye bir şey de yok elbette.
bir sorun olursa da, konuşulmalı.
direkt olarak davranışlarla yansıtmaya çalışmak doğru değil.
iletişimi bozacak bir şey.
  • blatta hiberna  (26.05.17 12:25:57) 
korkmuyorum ama bağlanmak da istemiyorum pek. bu yüzden 1 - 1.5 seneden uzun ilişkilerim pek olmuyor. neden böyleyim sorusunayanıt vermem güç. bana korku değil de tercihmiş gibi geliyor.


  • orpheus  (26.05.17 21:31:13) 
korkmuyorum, seviyosan bağlanırsın tabi ki. yoksa sevgili olmanın ne anlamı var ki...
daha önce kötü bir şey yaşadıysan korkuyor olabilirsin. sen çok sevmişsindir, o sevmemiştir vs.

  • nesenbilneben  (26.05.17 22:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.