[]

yabancı hocadan ingilizce özel ders - tanıdığı olan?

merhaba

4 arkadaşım var 4ü de ortalama aynı seviyede.
amerikalı ingiliz veya avusturalyalı bir hocadan genel konuşma eğitimi almak istiyorlar. ödemeyi ders sonrası nakit yapmak istiyorlar ve ortak alanda buluşmak istiyorlar(ev vs değil).

yabancı eğitmen arkadaşı olan veya şu siteye bak diyen var mıdır? siteden bulunca şirkete yönlendiriyor onlar da fiyatı şişiriyor ben aracı olmasın doğrudan hocaya ödeme yapalım çayı kahvesi de bizden olsun istiyorum.

 
şehir?


  • sopiro  (26.05.17 11:00:39) 
istanbul'daysaniz Dylan ware olabilir. yeni zelandali, muzisyen ayni zamanda. ingilizce dersi veriyor turkiye'de 10 kusur senedir. programini bilmiyorum ama mesaj atarsaniz cevap verir mutlaka.


  • jimicik  (26.05.17 11:03:52) 
şehri unutmuşum pardon. İstanbul, tercihen kadıköy


  • KidLazer  (26.05.17 11:07:19) 
MarmAra üniversitesinden Göztepe kampüsünde Cem çakır ı bulun. İngilizce hocası. Aynı fakültede İngiliz öğretim görevlileri var. Onlar yardımcı olur hem de gerçek hocalardan almış olursun. Herkesten konuşma dersi alınmaz.


  • iddaaci  (26.05.17 11:38:11) 
Kadıköy'deki komşu kafede, bazen de Starbucks ilan panolarında buna benzer ilanlar gördüm, oralardan bulabilirsiniz diye düşünüyorum.


  • kaset  (26.05.17 11:46:44) 
Dylan Ware 10 numara 5 yildiz kisiliktir :)
Jimicik +1

  • kuehles blondes  (26.05.17 13:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.