[]

Italya Konser bileti alma

Merhaba, Milano'da 16 Haziran'da gerceklesecek olan Radiohead konserine bilet almak istiyorum, Bilet 60€ gorunuyor fakat almak icin sayfada ilerledikce bir sekilde artiyor ve italyanca oldugu icin neye ekstra para odeyecegimi anlayamiyorum, sonucta 83€ oluyor fiyat. Italyanca anlayan biri yardim ederse cok sevinirim.

Link burada:www.ticketone.it

83 eurodan daha uyguna almanin yolu yok mudur? Ve Turkiye'den alirken bir sorun yasar miyim?

Tesekkurler.

 
9,99 konfirmasyon maili ücreti, 4,21 de servis bedeli. Eğer bilet satan başka bir aracı yoksa bunlardan kurtulmanın yolu yok uzaktan aldığın için.

Bilet 69 ya, 60 deme 70 de bari :/
  • Adramelekhh  (25.05.17 23:01:31 ~ 23:02:58) 
@Adramelekhh ilk kontrol ettigimde 59'du bu nedenle 60 dedim. 69 oldugunu farketsem 70 derdim. Tesekkurler.


  • PearlJam  (25.05.17 23:20:44) 
Sağ üstten dili ddğiştirebilirsiniz


  • fikir iscisi65  (25.05.17 23:40:17) 
@fikir iscisi65 Mobilim dil secimi yapilmiyor ve birkac gun bilgisayar kullanma sansim yok ama halloldu, sagolun.


  • PearlJam  (26.05.17 01:34:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.