[]

ankarada nasıl kız arkadaş edinilir

ben bu işlere çok geç uyanmışım belki lisedeki ortamımın boktan olmasının da payı vardır. o zamanlar tüm tanıdıklarım kız arkadaş bul deyip duruyorlardı da sinir oluyordum. şuan üniversite de bitti hatta 1 sene oldu. ama ben bırak sevgiliyi kız arkadaş edinebileceğimi de sanmıyorum. tamamen karakterimle alakalı ama bunu nasıl değiştiririm bilmiyorum. beni böyle seven birini bulacağıma inandım ama kızları gördükçe böyle bir kızın olmadığını anladım yani anne gibi karşılıksız seven kız yok. maalaesef ben de tek çocuk olduğum için biraz da mizacım gereği atılan değilim kıza ilgili değilim kırmam belki ama çoğu kız baba gibi davranan sevgili istiyor ben öyle değilim.hatta beceriksiz bile sayılırım. ne yapacağımı bilmiyorum kursta falan da olmuyor. üniversiteden görüştüğüm 2 arkadaş dışında ortamım da yok. ankarada yaşıyorum nedir bunun yolu.




 
Çevreni genişleteceksin, arkadaşlarının arkadaşları, onların arkadaşları derken çevrende bir kadın erkek grubu oluşacak sonra en uygununa yürüyeceksin.
Insanlar böyle sevgili buluyorlar. Okul, arkadaş grupları, kurslar, aynı işyeri havadan sevgili düşmüyor yani.

  • tahin pekmez yoğurt  (25.05.17 21:37:26) 
git bir bara çalış. istemediğin kadar edinirsin


  • cay koy geliyorum  (25.05.17 21:42:02) 
Yeni bir ortama girmek en iyi yöntemdir denir. Klasik olacak ama bir spor salonuna yazılmanı ve grup derslerine katılmanı tavsiye ederim. Önceliğin kız arkadaş bulmak değil de arkadaş bulmak olsun. Bir arkadaş çevresine sahip olursan gerisinin de geleceğini düşünüyorum. Ama kendi iyiliğin için "Anne gibi karşılıksız seven kız yok" vs gibi düşüncelerden uzaklaş bu seni hiç bir yere götürmez. Evet anne gibi seven yok ama baba gibi karşılıksız bir şekilde sevgilisinin her sorunu ile ilgilenen her zaman yanında olan vs. erkek de yok.


  • road_tanker  (25.05.17 22:12:30) 
tavsiyeleriniz doğru lakin bendeki sorun şurada yazdığım fobilerim yüzünden samimiyetimi ilerletemiyorum insanlarla.

eksiduyu.ru
  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (25.05.17 22:43:55) 
sen bulma bence zaten ya kızlara yazık. anne gibi karşılıksız seven kız nedir? bu ne şımarıklık. bugün bazı erkeklerin "unconditional love" bleh bleh konuşmasını düşünüyodum sana denk geldi ve sinirimi çıkardım şu an xd ama gerçekten, aradığın şey patolojik bence. daha tanışmadan anlamlar beklentiler yüklemişsin, karşındakini sinir edersin sen. önce bi sakinleş, kendine yet falan. sonra sosyalleşmek için de gez dolaş, sergi mergi, bar, hipster kafe. yakışıklıysan tanışırlar zaten. diilsen kassan da olmıycak boşver.


  • snape i başından beri tanırım  (26.05.17 00:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.