[]

Çocuk istemek-kadin istememek...

Ciktigim kisiler oldu. Ama ilk defa ve sadece birini sevdim. Cok sevdim. Ilk defa sevdim.

Yaklasik 2 yillik birliktelik ve 4 yildir da bitti bu iliski.

Her gun, surekli aklimda. Yerine baskasini koyamiyorum ve o derece yakin hissetmiyorum kimseye karsi. Belki de onu takinti haline getirdim. On yargilarimla yaklaşıyorum herkese.

Genelde bu kadınlarda olur sanki ama acayip bir cocuk sahibi olma istegi var. Çocukları cok seviyorum.

Nasil olacak bu isler...

 
İki olay farklı galiba. Sonuç olarak geçer, zamanla hepsi geçer başkasını da seversin.


  • gozu acik sevisen yahudi  (25.05.17 19:37:15) 
@bonis.. abi bu koca niki yazmissin kullaniyorsun ama demek istedigimi mi anlamadin... come ooooon


  • runagain  (25.05.17 19:56:55) 
unutamadığım sevgilimden ötürü başka kadınları çocuk yapacak kadar sevemiyorum filan demek istemiştir belki, belki bi tek o unutamadığı kadından çocuk sahibi olabilirmiş gibi geliyodur. amma anlayışsızsınız ha.

soruya cevap; zaman.

4 seneni heba etmişsin boşuna. ayrıca o 4 sene içinde birileri olduysa eskisini unutmuşsundur illaki. her ayrılıktan sonra aha onun yüzünden yine dikiş tuttuamadım ayağı yapıyosundur ama alakası yok. sadece bi sonraki doğru insana denk gelmemişsin.
  • elorelia  (25.05.17 20:14:16) 
Arkadaş eski sevgilimi unutamadım, hiçbir kadına karşı ona hissettiklerimi hissedemiyorum demiş özetle. Hal böyle olunca da hiçbir kadınla çocuk yapacak seviyeye gelinememiş ama adam çocukları seviyor ve çocuğu olsun istiyor. Ben yazılandan bunu anladım. Gayet açık bence.

Bu işler için beklemek gerek biraz, zamanla birini yine çok sevmeden çocuk yapmak hem o kadına hem de çocuğa haksızlık olur. Bu ilişkideki herkese yazık olur.
  • i m cool with that  (25.05.17 20:15:19 ~ 20:17:38) 
Cok karisik bir şeyden bahsetmiyorum. O yuzden nikinin daha karisik olduğunu soyledim.
Cocuk sahibi olmak icin biriyle yakinlasmak lazim ve ben eski iliskimden sonra kimseyle o kadar yakinlasamiyorum.

  • runagain  (25.05.17 20:19:45) 
Yanlis anlasilma icin ozur. Meramimi acik bir sekilde anlatamamis olabilirim.

Acikliga kavusturmam gereken bir başka sey: sirf cocuk sahibi olmak icin biriyle olmayi falan dusunmuyorum kesinlikle.

Birini sevmeden, birlikte olup cocuk sahibi olmak gibi bir dusuncem yok.

Cocuklari cok seviyorum ve çocuğum olsun istiyorum. Ama işte o biriyle yakinlasma sureci cok sıkıntılı.
  • runagain  (25.05.17 20:32:58) 
"Çocuk istemek-kadin istememek..."
Taşıyıcı annelik düşün sonra istediğin birini bulursan evlenirsin. İstemeye başlarsan tabi ya da derdin evlenmekse. Sebep paşa keyfin değil de birilerini unutamamaksa. Seni yargılamıyorum kinaye yok aksine destek olduğum için yazdım.

Boşanma oranı %50'ye çıktı bunu da hesap et. Ayrıca senin en iyi ilişkin bile 2 yıl sürmüş. Boşanma davalarında babalık hakkı çöpe atılıyor bunu da hesaba kat. İktidar partisi akp'nin ilkel anaerkil dönem kalıntısı rahime tapınmak dışında yaptığı bir halt yok.

Yumurta için donörü manken kataloğundan seçiyorsun. Taşıyıcı anneyi de seçtikten sonra geriye beklemek kalıyor.



Yazdıklarımın sana uyup uymaması keyfine kalmış. Güzin ablalık yapmayıp gerçekçi fakat alternatif bir açıdan yaklaştım.
  • neotunc  (25.05.17 21:16:54 ~ 21:31:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.