[]

Barselona ve madrid tavsiyeleri (konaklama görülesi yerler..vs)

sözlükten başlıkları okudum ama yine de tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
şubat ayında barselonaya gidecegim fakat kongre zamanı olduğu için çok dolu oteller ve fiyatlar çok fahiş.
uygun fiyatlı otel bulmakta sıkıntı cekiyorum.
bu konuda bana yardım edebilecek var mı?
mesela metroyla ulaşılabilen şehre biraz uzak otellerin fiyatları düşük olabilir,bu şekilde tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı?
işim barselonada ama gitmişken madridi de göreyim istiyorum.madridde ucuzundan şehirin merkezine yakın kalınacak hostel tavsiyesi var mı?

 
bir soru daha ilk once istanbul-madridden barselonaya mı gitmek mantıklı yoksa istanbul-barselonadan madride mi gitmek?


  • manonflier  (12.01.10 19:39:42) 
barcelona'da kaldıgım hostelin adını hatırlamıyorum ama herhangibi metro istasyonuna yakın bir hostel işini görür uzakta bile olsa.fiyatlar da ona göre azalıryor zaten uzaklık artıkça.
madrid içinse madhostel diye bi yerde kalmıştım. şirin bi yerdi ama pek temiz değildi, söylemeden çarşaf değiştirmemişlerdi ama kahvaltısı fln idare eder.güvenliği de iyiydi, ortamı da güzeldi. telefonuda da buldum hatta 34 915064840 adresi de c/Cabeza 24. şehre de metroya da yakındı.

diger sorun için hiç farketmez diyebilirim. ben barcelonaya ucuz gidiş madridden ucuz dönüş bulmuştum. duygusal düşün yani :)
  • turuncubalik  (12.01.10 21:32:32) 
barcelona'daki şu otel mükemmeldi, hosteller kadar ucuz değil tabi ama çok düzgün ve güzel bir muhitte, üstelik bir otobüsle de merkez: www.hoteles-catalonia.com


  • fotrsapka  (12.01.10 22:05:37) 
teşekkürler arkadaşlar fakat hostellerin bile günlüğü 100 euro dan fazlaydı, daha bir ay var kongreye ama full dolu oteller hatta hosteller de dolu.


  • manonflier  (12.01.10 22:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.