[]

Kalorili soru capsli

Öncelikle bu işlerden zerre anlamadığımı belirteyim.

Lipton ice tea'nin şekersizinden varmış dolapta. Normalini artık pek içmesem de şekersizini gömmek boynumun borcuydu tabii ki.

Yalnız gözüme şu besin değerleri şeyi takıldı. 1 kalori yazıyor bildiğin? 100ml 1 kalori yazmıyor mu şimdi burada?
Yani ben bunu önce hüpletip sonra gümlettiğimde 3.3 kalori mi gömmüş oluyorum?
Saçma düşük bir değer değil mi bu?

İçiyorum mesela şu an ama hep tereddütler içindeyim. "nasıl lan" falan diye söylenerek içiyorum.

Kareli deftere kalori hesabı yapanların duruma açıklık getirmesini bekliyorum

işte o keps i.hizliresim.com

 
içinde nasıl zehirler var düşün yani. normalini içsen bu kadar zarar veremezsin kendine muhtemelen.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (25.05.17 13:57:57) 
3.3 kalori alırsın


  • bana her yer cehennem  (25.05.17 13:58:05) 
Tatlandırıcılı suya yakın bir şey işte, normaldir. Ama bunu içmektense kalori almayı tercih ederim.


  • peggy  (25.05.17 14:02:17) 
tatlandırıcılar da çeşit çeşit. Düzgün bi tatlandırıcı varsa bence bi sorun olmaz. Ama stevia nın bile erkekler üzerinde kötü etkileri olduğunu duymuştum.


  • zimbirik  (25.05.17 14:48:19) 
Kalorisiz olması bir şey ifade etmez, bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu belirlerken kalori miktarı en son sırada yer alır diyebiliriz, o nedenle böyle kalorisiz şeyler icat edip insanları "Ooo kocaman şeyi gömdüm ama sadece 3 kalori aldım süper lan" deyip mutlu edebiliyorlar ama 3 kalorileriyle birlikte vücuda daha neler alıyorsun asıl önemli olan o. Yoksa bir öğünde 3000 kalori de yiyebilirsin hiçbir zararı olmaz. Önemli olan kalori değil yani. Kalori hesaplaması yaptıran ürünler, kandırabilirliği çok yüksek olan insanlar için oluşturulmuş bir pazar sadece.


  • angelus  (25.05.17 15:33:38) 
Kcal kilo kalori değil mi ben mi yanlış biliyorum.


  • fyodor dostoyevski  (25.05.17 19:08:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.