Geçen sene -28 yaşımda- akustik gitara başladım. Country müzik çok seviyorum. Mızıka çalıyorum. Gitarda öğrenmek istedim. 5-6 ay evde kendi kendime akşamları 1-2 saat uğraştım, video dersleri eşliğinde. Ufak ufak kendimi de geliştirdim, parmaklar mahvoldu ama biraz üzerine düşünce geliştiğini hissediyorsun. Sevdiğin şarkılardan birşeyler çıkarınca insan mutlu oluyor, şevki artıyor.
Sonra iş yoğunluğu, çocuk, şehir dışı gidiş gelişler derken vakit ayıramamaya başladım. Gitar da diğer tüm enstrümanlar gibi emek ve özveri isteyen bir şey. Haliyle soğudum, hevesim kaçtı.
Yaş konusuna takılmaya gerek yok, geç değil. Ama çok vakit isteyen bir aktivite. Kafana koyarsan, vakit ayırıp özveri gösterirsen olur, neden olmasın.
0