[]

Body/fitness cılar sorum var

şimdi son zamanlarda aamir khan dönüşümü diye bir olay var 6 ayda boyut değiştiriyor eleman
www.youtube.com

bu her insan için mümkün müdür?
sıkıçalışma ile 6 ayda bu dönüşüm olanaklı mı?
steroid vs var mı işin içinde?

Sizin görüşlerinizi merak ettim.
Buyrun.

 
ilaç, antrenman ve beslenme desteği alıyorlar profesyonel ve kişiye özel olarak.


  • hasmetizm 2046  (24.05.17 22:50:59) 
Adam önceki halinde çok iri. İriliği de kaslı ve yağlı oluşundan geliyor. Önceki bir filminde de bayağı vücutluydu adam. Yani 6 ayda yağ yakma odaklı bir çalışma yaptığını düşünüyorum. O yağları yakınca da alttaki kaslar belirginleşiyor. Hiç kassız olsaydı 6 ayda o hale gelemezdi, kas yapmak çok daha fazla zaman isteyen bir şey. Her insanın yağ yakma kabiliyeti farklı. Biri yaptı diye herkes yapacak diye bir şey de yok yani.


  • hümanist tabutçu  (24.05.17 22:55:19) 
Çok tartışılmıştı bu adam. Zaten kendisi bi aralar boyle kasliymis ama ortak kanı ilaç kullandigiydi. Tabi ki antrenman beslenme de var.


  • Depik  (24.05.17 23:01:15) 
Normalde doğal yoldan 1 senede 2-3 kilo kası ancak inşa edersin, o da genç yaşlarda iyi beslenir iyi çalışır iyi dinlenirsen. Yani 20 yaşındaki bir insan bile doğal yoldan bu kadar kas inşa edemezken 50 yaşında çok düşük testosteronla hiç mümkün değil. Onun dışında, buna yakın bir kütleyi doğal yoldan ancak 5 senede inşa edersin, bunun kadar demiyorum ama buna yakınını. Bir de bu dönüşüm sanırım film içindi. Yani öncesinde de kas kütlesi var, onun üstüne yağlanıyor, sonra o kadar yağı 6 ayda yakıp hiç kas kaybetmeden tekrar kas inşa ediyor. Muhtemelen normal bir insanın bir haftada ürettiği testosteronu bir dozda almıştır adam.


  • angelus  (24.05.17 23:35:48) 
ilaçlı. 6 ayda genç de olsan o kadar az yağla o kütleyi yapamazsın.


  • mattiadestro  (25.05.17 00:10:05) 
Steroid vardır. Genç yaşlarda steroidsiz de yapılabilecek bir vücut ama tabii ki 6 ayda değil.


  • arnold schwarzeneger  (25.05.17 10:09:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.